onsdag 15 december 2010

Onsdag 15/12-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, tog på mig lurarna igår till elva tiden låg sedan med dessa på fram till tolv ett tiden. Och somnade någon gång då med, sov sedan rätt bra fram till elva tiden. Då jag kom ur sängen och gick loss på frukosten och protein, efter denna så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till halv två tiden nått sånt sedan drog jag till ICA för att handla lite. Sedan drog jag hem igen och fick i mig mjukisen men glömde bort proteinet. Så sedan så startade jag med middagen, hade idag kotletter med pommes. Men ena kotletten var tjock som fan och den andra tunn så jag fick köra dem var för sig. Men tillslut så fick jag den tjocka stekt med och då käkade jag. Kollade lite på teven med idag mina serier som spelades in igår. House gick idag den är väl så där men den går ner, så mer? Jo sedan just nu så kom jag på att jag inte tog proteinet så jag tog det nu, sent omsider. Så mer? Mini blogg idag tror jag visst att det blir. Mer? Jo jag ringde till de som kollar min teve med och sa att jag skall var borta över jul och nyår ett par dagar. Så de la in det i deras datorsystem sa killen jag pratade med. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn till tjugo i tio tiden med mera strunt.

TRÄNING: Japp då kör jag imonn igen då som vanligt men jag tror att det är bra om jag äter proteinet med men då kostar det 600 per var annan månad. Det har jag inte råd till, men jag tror inte jag får i mig nog med protein när jag äter vanlig mat. Vi får se när jag väger mig och mäter mig igen till efter nyår vad det säger då. Ja vi får se hur det går med det. Och som vanligt bra sömn tills imonn.

ROMAN: Japp kom igång igen idag tillslut ändå men jag fick göra om igen idag. Ändrade mig igen och gjorde som jag först tänkte ändå, så det var lite pillande med detta innan jag drog igång idag. Satt väl en timme eller lite mer idag innan farten tog slut.

MUSIK: Ja skall göra sista versen imonn så får vi sedan se vad jag gör, vet i fan om jag lägger ut den alls. Men vi får se tills imonn hur det låter när jag lyssnar igenom den.

Så det är även onsdag idag så det gäller att hålla tummarna för mig idag. Så skall jag ta och kamma hem lite över 2000 så kan jag köpa ny skärm. Vi hoppas att de ringer idag men gör de inte det så får jag se när jag kollar mailen. Men 2500 skulle va gott mos det. Nu säger jag igen Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: