lördag 4 december 2010

Lördag 4/12-2010 20:03

DAG: Japp som vanligt så är det natt innan dag så även inatt, somnade någon gång till tolv tiden. Men sov sedan kasst hela natten, vaknade ett otal gånger och såg då inte på klockan så jag vet inte vad det var. Men sista gången jag vaknade så var klockan åtta, men jag låg vaken fram till nio innan jag gick upp. Och som vanligt när jag slog igång datorn så blev det fel. Ja detta är när jag vaknar tidigt och startar datorn då, en gång blev det inte fel men resten av gångerna så har det blivit fel. Så även idag den startade inte upp och jag fick stänga av den på knappen. Sedan gjorde den en startup kontroll och ställde tillbaks till ett annat kontrollpunkt och så startade den. Så efter detta så fick jag i mig frukosten och så la jag mig igen för jag var seg. Så jag låg fram till nio tiden innan jag kom upp, men hade ingen lust att göra nått idag så jag gjorde det fram tills klockan slog tolv, då jag drog igång med romanen. Så efter detta så drog jag till ICA för att handla lite, köpte för 250 men då fick jag med mig kyckling filéer med så det räcker för denna månaden, hoppas jag. Så nu får jag leva snålt ett tag fram över, men det är som det brukar vara så inget nytt där heller. När jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och proteinet  och så gick jag igång med stretchen. Efter detta gick jag igång med middagen. Körde idag fiskpinnar med potatis och min sås, ja det är inte min sås men jag vet inte vad den heter. Det är filmjölk lite majonnäs och bostongurka idag hade jag inte i mer kryddor för jag glömde det. Men det är gott som vanligt äter inte mycket potatis nu så det är extra gott när jag gör det. Så kollade på mina serier idag när jag åt men sparade en tills imonn. Imonn har jag bara dammsugning och så hemsidan sedan skall jag läsa det var ett tag sedan nu. Har näst sista delen i Kings det mörka tornet, och jag har inte kommit så lång på den ännu. Men imonn skall jag köra ett par timmar på den hoppas jag, det var därför jag handlade idag så jag kan läsa imonn. Jo så är det ju lotto idag som vanligt så hoppas jag på era tummar så skall jag nog kamma hem lite stålar. Om inte sju rätt så kanske sex och en 20 000:- hade satt gott. Så mer? Näe inte mer idag kommer igen imonn med mera säger hej för idag.

TRÄNING: Ja körde storstretchen idag och det var rätt seg idag men jag gick igång redan till tre istället för fyra tänkte jag får mer tid att kolla mina serier idag då. Men skall köra nu samma tyngd fram till efter nyår sedan skall jag höja. Då har jag kört samma tyngd i 16 veckor och jag tror det är bra tid att höja då.

ROMAN: Ja idag blev det bara en timme ändå hade jag massor med tid på mig men det tog slut. Måste ha varit för att jag sov kasst natt för när jag körde igång så hade jag full fart. Men det höll bara en timme som sagt.

MUSIK: Ja vi får se vad som händer till måndag om det blir nått av det eller inte. Vi hoppas på det men ni får se till måndag kväll.

Tummarna tack så kommer en vinst ikväll skulle sitta gott med nog för en ny musikdator har spanat in en bärbar med 4 kärnor och nog med fart för mitt program, tummarna tack. Nu är det tid för mig att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: