lördag 18 december 2010

Lördag 18/12-2010 20:04

DAG: Japp natt igen då ja, somnade till ett tiden igår men sov sedan så där under natten, kan säga att jag tog på lurarna men inte mer än en timme igår. Så somnade jag sedan rätt fort men sedan var natten så där igen, många vak under natten och till tio tiden så vaknade jag för sista gången. Låg fram till elva innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde igång med den till ett tiden och höll på fram till två tiden. Då drog jag till ICA för att handla lite, köpte upp mina sista stålar, nä inte riktigt har 50 kvar nu tills den 21è då jag skall betala räkningarna. Blir hårt med skall nog gå ändå hoppas jag. Så sedan drog jag i mig en mjukis och proteinet och så gick jag igång på träningsmaten. Körde samma som förra veckan idag korv och bacon pasta sist gången jag åt var det väldigt gott inte så gott första gången. Så mer? Jo efter jag var klar med träningsmaten så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Men idag var jag lite sen så jag kom inte igång förrän till halv fem idag. Jag laddade in lite i musikdatorn innan jag gick igång med stretchen. Så sedan så stretchade jag och så middag på detta, körde idag karréer med pommes och pepparsås. Kollade på mina serier idag när jag åt med, men sparade en tills imonn. Så mer? Jo men det blir nere på nej det blir här som jag säger detta. Jag har bestämt mig för att köra igång med en novell som jag skall lämna in till SKRIVAs tävling skall köra denna på lördagar sista lördagen i varje månad. Kanske lite mer längre fram, men då har jag nio månader på mig att skriva till den. Jag har skrivit ut den och skall till nästa vecka gå på den igen jag skall skriva om den och först lägga till den i min story bok sedan ner på papper. Har valt en som jag skall fixa till så gör jag denna gång med tid kvar, så att jag inte hoppar på det som jag gjorde innan och beslutade mig sent. Så en gång i veckan kommer en punkt upp som heter novell igen i denna blogg. Men jag kommer också lägga ner skrivandet ett tag fram över men vet inte när. känner att jag skall ta en paus över jul och nyår, och ladda batterierna tänkte jag. Men vi får se hur jag gör lite längre fram, tanken är då att jag kör novellen istället för romanen fram över. Ja eller mellan jul och nyår kanske, jag kör fram till nästa vecka på romanen sedan går jag över till novellen mellan jul och nyår. Efter detta går jag igång igen på romanen men då med en gång i månaden på novellen. Så får det bli, men vi får se om noveller blir bättre för det. Men det svart får vi inte förrän till september nästa år, då tävlingen går. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn då, skall se om det är något att uppdatera imonn sedan är det dammsugning och kanske lite film med. Vi får se hur det går med det. Jo så är det lördag och jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag, 2500 tack!

TRÄNING: Jaha körde idag en storstretch och den gick så där, första två armhävningarna så gick det tungt men sedan sista gick det bra igen. Men det gick bra på det hela taget och jag skall nu köra fram till efter nyår sedan skall jag höja igen, hur det nu skall gå. Så skall jag också kolla det med proteinet med, får se om jag har ökat något i muskelmassa eller inte. Men pulvret kommer ta slut innan dess och jag har inte råd att köpa mer sedan. Men vi får se vad mätningen säger så återkommer jag med detta när det är gjort.

ROMAN: Ja lite trögt idag igen att komma igång, men sedan så körde jag en timme sedan tog farten slut. Men nu skall jag köra till onsdag igen då jag skall ut och köpa lite julklappar på tisdag. Efter det kommer jag hålla på till efter nyår så går jag igång igen.

MUSIK: Ja skall höra på det igen innan jag bestämmer mig men troligen kommer jag inte lägga upp det. Det låter för kasst helt enkelt men vi får se till torsdag vad jag gör.

Ja då är det bara att vänta på att de ringer ikväll från svenskaspel men om inte så ser jag till söndag hur mycket jag vann och då hoppas jag på 2500 eller mer. Nä nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: