fredag 17 december 2010

Fredag 17/12-2010 20:05

DAG: Japp en natt innan dess och jag somnade till tre tiden igår och sov sedan rätt bra under natten. Så till tio tiden vaknade jag upp och låg sedan fram till kvart i elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så var det bara att vänta på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så drog jag ner med tvätten och slängde in den samma. Efter detta gjorde jag inte ett dugg fram till kvart i ett då det var dags att hänga upp den. Efter detta så drog jag till ICA och handlade lite, har inte mycket pengar kvar nu men jag hoppas att det räcker. När jag kom hem så drog jag igång ugnen och när den sedan var varm så slängde jag in kycklingen. Så fick den gå i en timme och så vände jag den, ja jag kör in den när de är frysta om ni undrar varför den går så länge, sedan drog jag ner till tvätten vid kvart i fyra och plockade upp den. Så när jag sedan kom upp så tog jag ut kycklingen och ställde den på diskbänken. Så drog jag in tvätten och gick igång med middagen, när den var klar så åt jag. Kollade lite på teven med mina serier och en film med revolver som jag satte mig att se efter jag hade sett serierna. Så jag tog även lunchen när jag kollade på denna, den slutade just innan jag gick igång med denna blogg. Så körde även en skann av bägge datorerna idag och det gick okey med. Så mer? Jo jag hade en som frågade om hur man lägger på smilisar på aftonbladet hoppas jag att det var. Som vanligt så svarade jag med en kommentar så titta på onsdag 15/12 så finns svaret där. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni då har lust att titta in. Kort blogg idag igen men inte mycket har hänt idag på tvätt dagen.

TRÄNING: Ja som jag sa igår så var det bra att jag gick trotts att jag mådde kasst på morgonen. Så är det storstretch imonn då som gäller.

ROMAN: Jaha då skall jag köra imonn igen då ja, vi hoppas på en bra natt så skall det nog gå bra det med.

MUSIK: Ja som jag sa igår så kommer den nog inte upp på hemsidan ändå men kan jag sedan någon gång i framtiden lägga på bättre sång så kanske ändå. Men det kommer ta ett tag, skall ändå lägga på sista versen så att den är klar men sedan får vi se vad jag gör. Kommer nog gå på sången igen så att den blir lite bättre, ja jag hoppas det iallafall. Vi får se hur det går med det.

Lördag imonn och lotto som vanligt så tummarna gäller för lilla mig. Och nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: