söndag 12 december 2010

Söndag 12/12-2010 20:01

DAG: Ja en kass natt igen, ändå så la jag mig som vanligt men tog på lurarna fram till två tiden men efter det så sov jag kasst ändå. Vakna och somnade om och om igen fram till nio tiden då jag var uppe på toaletten. Efter detta så låg jag fram till tolv innan jag orkade upp ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugaren. Då detta var klart så gick jag igång med hemsidan med en gång, och idag var det inget alls att lägga upp. Ingen av stationerna hade lagt upp nytt, dock fick jag ändå lägga upp lite men jag la inte upp en uppdatering på det, det var så lite ändå. Jag ändrade bara lite vecko nummer på vissa sidor så jag tänkte det gör jag utan att lägga upp det som uppdatering. Det har inte hänt innan vad jag kan minnas att inte nån av dem lagt upp nytt. Så efter detta så gick jag loss på musikprogrammet men orkade inte så länge idag, körde väl fram till ett två tiden med detta. Och jag satte mig istället och läste lite gick igång till 13:30 och körde på fram till 14:45 nått sånt då jag drog i mig en mjukis och inte proteinet glömde det då. Så sedan var det middag för mig, jag hade idag fiskpinnar med potatis och min special sås. Och idag så lät jag potatisarna koka klart, har varit otålig innan och tagit dem för tidigt. Men idag var det perfekt och väldigt gott med, kollade på min sista serie idag när jag åt middag. Sedan gjorde jag inte nått fram till det var dags för lunch, jo jag låg på sängen ett tag. Så kollade lite på teven med när jag åt lunch på Discovery, sedan lite på film men såg inte klart nått idag. Bara slö kollade lite, mer? Jo igår fick jag inget samtal så ingen storvinst då men kanske lite. Ni får veta imonn hur det gick idag, så har jag också en triss att skrapa idag med. Vi håller väl tummarna? Tack för det. Nu säger jag hej för idag, ses igen imonn.

TRÄNING: Japp träning imonn då hoppas på bra sömn inatt så skall det nog gå bra. Men jag måste sova bättre andra dagar med inte bara dagen innan träning. Har varit kasst ett bra tag nu och jag vet inte vad detta beror på. Men vi hoppas att det blir bättre.

ROMAN: Ja till tisdag då skall jag köra igen får se hur den natten fram till denna dag går. Vi hoppas på bra sömn.

MUSIK: Ja jag kör skann på musikdatorn idag så jag passade på att lyssna på det och det låter kasst minst sagt. Men jag tror ändå att jag måste lägga in det på en kanal var ändå. Vi får se hur jag gör imonn ni får veta imonn kväll.

Tummarna tack då så skall jag kamma hem 2000 idag och köpa en ny skärm. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: