tisdag 14 december 2010

Tisdag 14/12-2010 20:04

DAG: Japp natt igen då ja, somnade någon gång till tre tiden inatt. Sedan sov jag rätt bra men bara till nio då snickaren satte in t-bläck, dörröga och tillslut också ny brandvarnare. Han satte igång att borra i dörren till nio, och han ringde säkert på men men jag sov med proppar i så jag hörde honom inte. Jo när han satte igång att borra så var jag uppe till halv tio tiden och duschade sedan låg jag igen fram till halv tio tiden så kom jag ur sängen sedan. Och jag bestämde mig för att inte skriva idag var för trött idag och så det som hände igår. Jag glömde det nu men tar det nu, någon eldade något som luktade fan. Det har hänt förut så jag kollade inte vem det var igår utan öppnade fönstret i toan hade det öppet i en timme så hela lägenheten var iskall. Då jag var uppe på toan så stängde jag det sedan för jag trodde att de släckte elden men inte heller. Så jag öppnade det igen fram till tre inatt så höll jag på att öppna och stänga detta fönster, men det luktade fan ändå när jag la mig. Vad det håller på med vet jag inte men känner jag detta igen så skall jag ta mig ner och se vem det är som gör det. Japp när jag kom upp så drog jag i mig frukosten och sedan så var snickaren nästan klar med dörren. Den brukade kärva när man skulle stänga över låset men det fixade han med. Sedan frågade han om brandvarnaren för hyresvärden kom på detta att sätta in t-bläck och dörröga och kolla brandvarnarna. Jag trodde att någon hade haft inbrott men så var det inte. Men jag tog ner min brandvarnare för 13 år sedan och har inte haft den uppe sedan. För varje gång jag stekte så satte den igång och jag tröttnade på det efter en vecka eller nått sånt. så jag tog ner den men nu när jag satte in nytt batteri så fungerade den inte alls. Så han satte in en ny och han satte upp den lite längre från köket så den inte skulle varna i onödan. Så sedan när detta var klar så drog jag till ICA för att handla lite. Jo jag snackade lite med min granne med i trappan, innan jag stack. Så handlade lite idag och sedan hem igen och drog i mig mjukisen och proteinet med sedan gick jag igång på middagen. Körde idag köttbullar med pommes och ketchup, gott men jag hade ätit nästan en hel påse med chips innan det. Men det gick ner ändå, kollade på teven med idag men en serier idag var tråkig och en hade jag redan sett så jag spolade mest idag. Jo jag slog på musikdatorn med innan jag drog till ICA så när jag kom hem så satte jag med den och pillade lite med mer om detta  nedan, jo jag glömde en sak igår med på denna punkt tar det idag, musik. Så och så fick jag en dubbeltriss och vann, ja som vanligt inget alls. Och nu behöver jag 2500 till skärmen den har gått upp, det var kampanj på den innan. Men till onsdag så smäller det till så det är lugnt, eller hur? Mer idag då? Kass dag men jag hoppas på bra sömn natt så skall jag ta igen det jag missade idag.

TRÄNING: Ja jag har ont i armbågen så jag det igår? Nä det gjorde jag inte men idag säger jag det. Tror det är musarm så jag skall se till efter nyår om jag kan ta mig till sjukgymnasten och få träning för det. Det gör ont när jag skall hiva upp tyngden när jag kör bröst och när jag kör bröst i kabel. Men jag läste igår att det är bästa att träna bort den. V i får se hur jag gör men man kanske skulle gå till läkaren först, ligger på 100 sedan till sjuk 80 tror jag vi får se efter nyår.

ROMAN: Ja på denna punkt har jag idag inget att rapportera kass sömn ligger bakom detta.

MUSIK: Jo igår så glömde jag säga att jag inte kunde spela in innan lunch för snickaren borrade då så jag fick vänta tills efter den innan jag kom igång. Så idag då. Jag satte igång musikdatorn för att kolla lite effekter men det var inga bra så jag behöll chorus det är bästa av dem jag har. Så nu var det nog inte mer här.

Ja vi hoppas på bättre dag imonn så skall jag gå igång med romanen då och så måste jag ut och handla lite tills imonn med. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: