fredag 3 december 2010

Fredag 3/12-2010 20:07

DAG: Japp lite sen idag men nu är jag här har varit sen hela dagen idag. Det började med att modemet inte gick igång, lan lampan slocknade och jag kunde inte komma ut på internet. Men jag vaknade till halv tolv tiden så jag fick dra ner och lägga in tvätten först. Efter detta så drog jag i mig frukosten och så ringde jag till Telia, men innan detta så testade jag med mitt andra modem innan och det fungerade. Så ringde jag och han sa sätt i det gamla igen och så fungerade det igen. Så var det med det men jag var sen som fan så jag drog ner till tvätten och hängde upp den sedan drog jag till stan för att köpa handskar. Tog vagnen vid Redbergsplatsen och åkte till Drottningtorget sedan gick jag tillbaks igen till träningslokalen men de hade inte längre handskar. Så jag fick ta mig in till Nordstan och in på stadion där fanns de med tretti kronor mer. Så jag åkte bak på 180 stället för 150 som innan. Sedan åkte jag vagnen hem till Redbergs torget och drog in i ICA butiken där. Köpte lite smått och gott och drog sedan hem igen, på vägen in så stannade jag i källaren och tittade till tvätten. Sedan upp då var klockan redan halv tre. Så jag drog igång ugnen och så drog jag ner till kvar i fyra och tog upp tvätten. Sedan satte jag igång med middagen, körde idag kotletter med klyftpotatis. Rätt gott och jag kollade på teven med mina serier sedan satt jag framför teven tills det var dags för lunch. Till halv sju tiden, kollade lite på matrix idag när jag åt den. Så mer? Nä inte mer idag jo det var ju spotify invite om ni vill ha detta så maila mig på hps65@hotmail.com det jag ger bort är spotify free inget annat. Jag har 10 stycken kvar att ge bort och det gäller först till kvarn. Jo sedan skall in inte ge mig mail adresser som in redan har tagit spotify på det går inte att skicka till dem. Så en adress som in inte har spotify på innan och igen det är Spotify free ni får inte annat det är med reklam men ni kan spela hur länge som helst. Så dånga ett mail med eran mailadress i mailet så lägger jag in det och så kommer inbjudan på eran mailadress.

TRÄNING: Japp fick nya handskar men inte sådana jag hade utan nya och 30 spänn dyrare. Vi får se hur de känns då, till måndag. Imonn är det storstretch som gäller men jag måste ut innan och köpa lite som jag glömde idag. Så vi får se hur det går då.

ROMAN: Japp bra sömn så skall jag köra imonn då. Vi håller tummarna för det.

MUSIK: Ja vi får se om det blir nått alls av det nu till måndag först så skall jag se om jag kan göra om melodin lite.

Lördag imonn så jag hoppas att ni håller tummarna för mig då så skall jag nog kunna kamma hem lite stålar. Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: