söndag 26 december 2010

Söndag 26/12-2010 20:02

DAG: Japp hemma igen då ja, sov lite bättre inatt men inte så bra ändå. Somnade nästan med en gång när jag la mig igår till ett tiden, men vaknade sedan igen till fem då jag drog på mig lurarna. Körde med dem fram till nio tio tiden sedan lyckades jag somna igen i korta stycken. Kom ur sägen till halv elva tiden idag, fick i mig frukosten som idag bestod av två sorters sill, ägg och vörtbröd. Igår fick jag köttbullar och skinka så lite variation på frukosten dessa dagar. Så sedan drog jag på mig lurarna och gick med dem på fram till tre tiden då jag fick middag. Kyckling med stekt potatis det var illa gott det, och idag blev det inga öl alls eftersom jag skall ta den starka tabletten. Så vad fick jag då till julklapp choklad, strumpor och en 1000:ing så vi får se om jag kan få ihop lite till till ny skärm ändå. Så mer? Jo jag skall kolla om jag vunnit men de ringde inte så det är inte någon storvinst ändå, men kanske lite ändå. Jag har också måltips och stryktips att kolla som jag köpte i julklapp till mig själv. Ja inte bara till mig morsan vann lite på sitt och farsan lite, jag fick två nya tior och en ny rad med Keno på mina grejor. Så det var rätt bra utdelning på denna gången, brukar inte bli nått men vi får se hur det går idag. Så sedan skall jag också ladda in lite grejor till skärmen idag. Men när jag gick igång med datorn så gick skannern igång jag brukar köra den till fredag så. Och mitt i den så gick backupen igång med så jag kunde inte göra nått då mer. Men när jag bloggat så skall jag ladda in programmet från internet. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn efter träningen.

TRÄNING: Japp packade väskan idag när jag kom hem men fick dra till ICA med en gång och sedan ner igen för jag glömde tömma soporna. Så fick ont i axeln i förrgår kunde inte fatta vad det var det var i höger axel men kom på det idag det var att jag bar väskan hela tiden på den axeln. Men jag tog Alvedon dessa dagarna och det har släppt nu kunde inte fatta vad jag hade gjort. Det kändes när jag tog en handduk från en stång, men tänkte där kan jag väl inte gjort mig illa men så kom jag på det sedan.

ROMAN: Ja nu är det träning imonn och sedan till tisdag så skall jag klippa mig men till onsdag så skall jag köra novellerna då. Så inget på denna punkt förrän till nästa vecka då.

MUSIK: Jaha sång igen då så får vi se hur det går då, gick ju så där sist men skall köra igen så får vi se vad som händer då. Men om detta imonn.

Jaha tummarna för mig då så kanske jag kammar hem lite stålar idag gör jag det så kommer detta upp på twitter så spana där lite senare då. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: