söndag 19 december 2010

Söndag 19/12-2010 20:05

DAG: Japp som vanligt så böjar vi med natt då, och en väldigt kass sådan med. La mig som jag brukade men kollade lite på datorn innan jag släckte den så det gick inte att somna igår. Så jag tog på mig lurarna fram till fyra innan jag lyckades somna, men sedan sov jag inte bra heller under natten. Vaknade ett antal gånger under natten och tillslut till elva så kom jag ur sängen. Jag tvingade mig upp för jag tänkte se på lite film idag så jag gick upp även om jag inte ville. Men efter att jag hade varit på toan så la jag mig igen och låg ända till kvart i ett. Då drog jag i mig frukosten och efter den så gick jag igång med dammsugningen. Direkt på den så drog jag igång med hemsidan och uppdaterade den. Nu ligger det uppe en uppdatering till RixFm på punkt 16 uppdatering 25 på startsidan. Så efter detta var klockan redan mycket så jag drog igång med maten men innan denna så drog jag i mig en mjukis sedan var klockan nästan fyra innan jag kom igång med maten. Hade idag kotletter med klyft idag kollade då på min serie men den kom inte så jag såg lite på blues brothers 2000 som den spelade in istället för min serie. Så efter middagen så gjorde jag inte ett dugg låg på sägen fram tills det var dags för lunch. Åt den och kollade lite på teven med när jag gjorde detta. Så det var nog allt för idag det, kass natt och kass dag men jag fick åtminstone gjort det jag skulle göra idag. Men nu kommer det jag har väntat på att kolla mailen efter vinsten jag fick igår, tummarna tack.

TRÄNING: Japp imonn så kör jag igen då ja, hoppas som vanligt på bra sömn inatt.

ROMAN: Japp onsdag är då den dagen som jag skall köra igen på denna punkt. Så vi hoppas på bra sömn till den dagen.

MUSIK: Ja har jag tur så får jag sista versen insjungen imonn och då är det klart med loop låten. Vad jag sedan skall göra vet jag inte men kanske så kör jag lite mer sång fram till nyår då. Så får vi se vad jag sedan gör.

Tummarna tack då för 2500 idag så får ni veta hur det gick tills imonn efter träningen. Det är dags för mig att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: