måndag 13 december 2010

Måndag 13/12-2010 21:42

DAG: Japp en bra natt inatt somnade runt tolv tiden och sov sedan fram till sju tiden de jag var uppe på toan. Men jag lyckades somna om igen och sov sedan fram till tio tiden. Men jag låg kvar i sängen fram till elva innan jag gick upp. Slog igång musikdatorn när jag passerade vardagsrummet och sedan fick jag i mig frukosten. Efter den samma så drog jag igång med musiken, men det var lite störningar idag så jag kom inte så långt innan det var dags för lunch. Sedan till ett tiden så drog jag igång igen och körde ända fram till halv fyra idag. Så sedan när klockan slog fyra så drog jag till träningen, tränade sedan hem stretch och så middag på det. Kollade på teven när jag åt jo det var rätt gott med den “nya” träningsmaten som jag gjorde tills i lördags så den går nog en vecka till. Så mer. Nä inte mer idag men har lite till på de andra punkterna. Kort blogg idag men det brukar det vara på träningsdagar.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag så även intervallen, kan inte fatta varför den ibland går trögt och ibland lätt. Men det måste vara sömnen kan inte vara annat.

ROMAN: Ja tills imonn då skall jag gå igång igen då, men vi får se hur sömnen blir inatt först. Sedan skall jag ut och handla med vilket innebär att jag inte kan ligga hur länge som helst innan jag går upp. Vi får se hur det går med det, ni får veta imonn.

MUSIK: Japp idag bestämde jag mig för att göra slag i saken och ändra alla verser till nya band. Och det gjorde jag sedan la jag också refrängen på ett band den med. För den gick på samma som första versen, men det ordnade sig det med. Och ljudet blev bättre på alla verser, men det är rätt kasst ändå. Ja då menar jag låten är rätt kass, och det beror på att jag inte kan sjunga. Vi får se om jag lägger upp den ändå men men. Så sjung jag också in den fjärde versen idag och kör till den. Jo och ett break med men lite sång på. Så jag fick rätt mycket gjort idag och en bra dag för mig.

Nä jag vann inte nått på varken lotto eller på triss, ni är inget bra på att hålla tummarna. Men till denna vecka så kommer det smälla till det känner jag på mig. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: