lördag 11 december 2010

Lördag 11/12-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, och en kass sådan igen, fan skall detta ta slut då? La mig och till tolv tiden så somnade jag in men sov sedan kasst hela natten. Vaknade med en timme emellan, ja eller mindre än detta, fram till tio tiden där efter så sov jag i korta stycken fram till elva då jag gick upp. Så en kass natt igen, skall idag testa att ta på lurarna och se om jag sover bättre med dem sedan. Vi får se tills imonn. Så kom upp och drog i mig frukosten sedan så gick jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag drog i mig en mjukis och proteinet. Sedan drog jag iväg till ICA för att handla lite, fick ta ut mina sista 500 idag har gått åt lite mer än beräknat de sista dagarna. Så köpte det jag skulle köpa och drog sedan hem igen. Satte med en gång igång med träningsmaten, körde idag korv lök och bacon med crème fraiche och en hög med cayennepeppar. Ligger med i mina recept om ni vill se på korv och bacon pasta sås nummer 9 om ni vill se, men det är godare med köttbullar men hade inte det idag. Så får se hur länge jag tycker om detta då? Så efter detta var klockan redan över fyra och jag drog igång med storstretchen. När denna var klar så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Lika gott som vanligt men idag tog jag lite mindre pommes eftersom jag äter protein så orkar jag inte lite mycket som innan. Så kollade på mina serier idag men sparade en tills imonn. Så har jag nått att blänga på imonn med, i övrigt så blir det som vanligt imonn nä inte riktigt jag skall inte läsa imonn som jag brukar göra. Jag skall plugga på musikprogrammet får se hur länge jag orkar det. Så imonn är det hemsidan men först dammsugning och så musikprogram för resten av tiden. Så får det bli och så är det lördag idag och det är lotto idag så jag hoppas att ni håller tummarna för mig så jag kan plocka in 2000 till en ny skärm. Så mer?  Nä inte mer just nu, jo en har fått spotify av mig igår.

TRÄNING: Japp körde en storstretch idag då som vanligt och det gick rätt bra med som vanligt. Men jag måste börja sova bättre om jag skall orka med träningen skall ju höja snart efter nyår. Vi hoppas på bättre sömn. Ler

ROMAN: Jaha kom igång idag och var lite mer pigg idag än igår så jag fick rätt bra gjort idag. Dock så fick jag ändra lite på historien idag tänkte annat igår men ändrade idag. Blir lite mer jobb men tror ändå att detta blir bättre idag. Hade ihjäl en tjockis idag, nja hon kvävdes faktiskt och nä inte av mig, eller jo men det var hon själv som fixade detta. Glupsk som hon var, och varelsen fick det andra offret så nu fattas bara en så kan den ta alla. Huu så spännande, eller inte.

MUSIK: Jaha skall sätta mig imonn efter jag är klar med hemsidan och kolla igenom lite. Vet inte exakt vad jag vill hitta men nått om volymen på samma band, tror dock inte detta finns. Men kanske hittar nått annat imonn vi får se hur det går.

Japps jag återkommer med info om den stora vinsten till måndag jag kollar det imonn efter jag bloggat. Så ni får vänta tills måndag innan ni får veta, så har jag också en triss att ta tills söndag. Vi får se hur det går med det, nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: