måndag 6 december 2010

Måndag 6/12-2010 21:43

DAG: Japp natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan rätt bra fram till tio tiden. Men då vände jag mig om och somnade om igen fram till elva då jag gick upp. Slog igång musik datorn och så fick jag i mig frukosten. Efter detta så drog jag igång med musiken, körde på med detta fram till ett tiden då det var lunch. Sedan en kvart i två så drog jag igång igen fram till tre tiden. Efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta drog jag till träningen, tränade sedan hem stretch och så middag på detta. Den “nya” träningsmaten var så där men det gick ner iallafall. Såg lite på teven med idag på gaget show när jag åt, så efter detta så gjorde jag inte nått fram tills nu. Och nu bloggar jag så det var nog dagen det, inte mycket att blogga om men det var inte mer. Jo jag vann inte nått igår på lotto heller, men det är som vanligt. Men denna vecka så kommer det smälla till det känner jag på mig, eller hur? Jo jag har kollat lite idag på att starta firma, och vad man då skall ta betalt tänkte att en dag så skall jag komma tillbaks så skall jag kolla lite. Vi får se till nästa jul hur det är då men det känns rätt bra just nu, men som sagt det kommer ta minst ett år innan det är på tal. Men jag har inte bråttom den dagen den sorgen. Så mer? Nä inte mer idag jo lite till här under men inte på denna punkt.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men intervallen gick lite trögt idag, varför vet ej. Kan inte riktigt förstå detta men idag gick det inte alls bra. Och frågan är varför det går bra en dag och inte en annan, okey det kan ha med sömnen att göra men jag sov bra inatt. Dock inte så bra dagarna innan om det är detta. Men träningen gick bra idag, om man inte räknar intervallen.

ROMAN: Japp sovar jag bra så skall jag köra imonn, har inte nått annat att göra imonn så jag skall ligga länge innan jag går upp. Om jag inte somnar fort, men tror inte det. Ja vi får se tills imonn, hur det gick.

MUSIK: Jaha idag körde jag på men musiken och det gick rätt bra, men jag fick skrota hela nya melodin idag och gå tillbaks till den gamla. Sedan hittade jag hur man lägger på effekter på sången med så jag la på det idag och tog tillbaks den gamla sången med. Det låter bättre med effekter på så jag tänkte att jag kör med det gamla. Dock så har jag problem med att få sången i samma ljud läge, det vill säga lika högt som innan. Jag kan inte sjunga exakt lite högt och då blir det fel sedan det går inte att höra alla ord. Och det går inte att bara höja en vers utan alla höjs. Detta beror på att jag sjunger in en vers i taget, så blir inte ljud nivån den samma och det blir skit av det. Enda lösningen på detta är att jag sjunger in alla verser på olika band (ja vet inte vad det heter men ny inspelning på varje vers då kan jag ändra ljudnivån på alla verser så att de är samma) men det måste väl finnas nått lättare sätt att göra. Jag vet inte hur jag skall göra, och få till den nya versen i samma höjd som den förra går inte jag har försökt detta. Det finns nog ett sätt men jag kan inte komma på det för sänker jag på en så sänker jag alla verser. Skall ta en dag och titta igenom detta. Om man kan sjunga så kan man nog hålla samma ljudnivå på all text men det kan inte jag så vissa blir tyst andra hög. Vi får se till söndag så skall jag lusläsa instruktionsboken så får vi se om det finns nått sätt. Just nu låter det okey inte bra men okey men inte i volymen där är det kasst. Ja jag får pilla med detta ett tag så får vi se om jag kommer på någon lösning på det eller inte. Men när jag la på effekt så lät det mycket bättre, det är så kassa sångare gör, som jag.

Japp dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: