måndag 27 december 2010

Måndag 27/12-2010 21:41

DAG: Jaha som vanligt så börjar vi med natt då, somnade som jag skulle igår till tolv tiden nått sånt. Men sedan så sov jag inte längre än till fem då jag var uppe på toan, somnade igen fram till sju. Sedan så låg jag fram till tio tiden innan jag gick upp, sov dock ett tag där emellan. Vägrade idag att ge upp försöken att somna om igen, även om jag var klar vaken så låg jag kvar, och fick lite mer sömn dock inte mycket. Japp fick i mig frukosten och slog igång musikdatorn innan dess. Sedan satte jag igång med musiken fram till tre tiden idag. Jag väntade bara sedan på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade sedan hem och stretchade och så middag på detta. Kan meddela att det smakade väldigt gott idag när jag åt samma sak igen, men jag hade bytt till mini pasta idag kan vara det som gjorde det. Men gott var det, kollade på teven med när jag åt. Om utrotningen av djuren som kom innan dinosaurusarna när landplatten delade sig. Det tog över en million år innan det var över, och det var inte mycket som överlevde det. Jo dinosaurusarna gjorde det tack vare sina lungor som kan andas tunn luft. Hela jorden tömdes på luft och det mesta dog ut. Så mer? Jo igår så glömde jag säga att jag inte behövde lägga upp nått på hemsidan igen hade uppdaterat som jag trodde. Jo jag fick ändå lägga upp men inget som jag la som uppdatering på hemsidan. Så såg jag i min panel att jag har 9628 länkar till henrikporali.se ja de flesta kommer från bloggen men det är rätt många länkar det. Så la jag in en ny robot fil idag med får se om det gör någon skillnad eller inte. Vi får se hur det går med det, om den är bättre än den jag hade vill säga. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera, JO. Jag vann inte nått igår heller, ni måste hålla tummarna bättre än så tack. För denna vecka känner jag på mig att jag kommer plocka hem storvinsten.

TRÄNING: Jaha kände nog lite när jag kom igång så tidigt idag att det skulle gå trögt men så var inte fallet det gick lätt idag till och med intervallen gick lätt idag. Måste ha varit för jag tog paus över jul eller nått sånt. Och jag kände inte av axeln alls idag heller det gjorde nytta att jag tog tabletterna de dagarna jag hade ont. Men jag bar väskan på vänster axel för säkerhets skull.

ROMAN: Nä inget idag kommer igen efter nyår med mera på denna punkt. Och kanske tills imonn med lite på novell om jag hinner med det.

MUSIK: Ja lite idag men det går så där att sjunga så vet i fan. Men jag skall köra ett tag till så får vi se det tar sin lilla tid att lära sig med. Men jag har inte så mycket tåla mod tror jag.

Det är den tiden på dagen då jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: