onsdag 22 december 2010

Onsdag 22/12-2010 20:04

DAG: Ja natt som vanligt då igen, kunde inte somna igår tog fram lurarna till elva tiden och låg med dessa på fram till tolv. Ja jag blev rätt fundersam när jag kunde somna så snabbt. Och sedan så var ju inte natten så bra heller, vaknade till fem tiden men envis som jag var så låg jag tills jag somnade igen. Och efter ett tag så somnade jag och sov fram till sju, då drog jag på mig lurarna igen fram till nio tiden. Efter detta så tog jag av mig lurarna och lyckades somna igen mellan nio och tio tiden. Men sedan var sömnen slut för idag, jag fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen sedan. Kom igång till tolv tiden och körde fram till halv två tiden. Så efter detta så drog jag till ICA för att hämta ut ett paket med kaffe som jag fick av dem. Så efter detta var det hem igen och drog i mig en mjukis när jag kom hem. Så var det middag sedan, idag körde jag karréer med ris det var gott. Skulle idag kolla mina serier men bara en hade spelats in den andra går inte igång förrän till den 25é januari. Så inte så mycket att se idag, men jag kollade på annat först när jag åt middagen och sedan också till lunchen. Såg på när de byggde Airbus 380 har sett innan men detta var nytt från en annan vinkel. Så mer? Jo jag kunde inte komma in på hemsidan i morse och inte nu heller så jag tror inte att jag kommer kunna lägga upp denna bloggen förrän imonn. Jag kommer inte in på hemsidan eller statistiken eller på Bineros hemsidan för att se driftstatus heller. Så jag skall försöka lite senare eller imonn att lägga upp på www.henrikporali.se/blogg jag kommer inte ni nu. Det kan ha med att det håller på att lägga om till Binero 2.0 som har gått hela detta året ja eller halva detta året nu. Vi får se hur det går med det sedan jag skall också kolla mailen för de kan ha mailat mig om detta har inte kollat mailen ännu. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera strunt. Jo det är lotto idag så jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag, så plockar jag hem 2500 till ny skärm. Hej.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för träning imonn. Får jag också sömn så skall det nog gå bra hoppas jag, får vi se hur intervallen går imonn då.

ROMAN: Jaha idag körde jag sista inlägget på ett tag nu, men jag kom en bra bit idag även om det var lite trögt att komma igång idag igen. Vi hoppas att det blir bättre med det när jag har tagit ett uppehåll över jul och nyår. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja skall körs sång imonn så får vi se hur det går då. Skall köra sång nu tills jag sjunger bättre så jag kan lägga på ny sång till det jag gjorde innan.

Ja nu är det imonn sista gången jag kör sedan är det uppehåll till lördag eller söndag. Men jag kommer igen imonn med sista inlägget innan jul. Så jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: