onsdag 8 december 2010

Onsdag 8/12-2010 20:04

DAG: Japp natt igen då ja, kunde inte somna igår så jag drog på mig lurarna fram till två tiden innan jag somnade. Sedan sov jag så där fram till tolv tiden idag, sen start men jag fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde den fram till halv tre då jag fick i mig en mjukis och mitt protein. Sedan fick jag idag dra till ICA för att handla lite, fick med mig lite men de hade inte pommes så det fick jag inte alls. När jag kom hem så drog jag in klyftpotatis i ungen, som jag satte igång innan jag stack, och stekte till ett par kotletter. Så sedan kollade jag på mina serier när jag åt och efter detta gjorde jag ingenting fram tills det var dags att äta lunch. Kollade lite på teven då med men det var sådant jag redan hade sett. Efter detta så ringde jag till morsan men det var upptaget så jag ringer en annan dag. Funderar på att skaffa en ny skärm till musikdatorn såg en för 1750 på Dustin skall denna månad spara 1000 så jag tar bara en 1000:ing från bufferten. Men jag vet å andra sidan inte om jag får över en 1000 denna månaden just nu. Men det hade varit bra att få en bra skärm till den för jag kör nu på 1580 eller nått sånt på min 19” skärm det är inte så bra och den har så pass kass upplösning att jag inte ser alla knappar i musikprogrammet heller. Men vi får se hur jag gör har inte bestämt mig ännu, och jag vet inte hur länge kampanjen pågår heller på Dustin. Då har jag iallafall en bra skärm tills jag byter datorn en dag. Ja vi får se kommer det lite stålar idag så slår jag till med en gång. Annars får vi se.

TRÄNING: Japp då kör jag igen tills imonn men ingen bra sömn fram till idag så blir det nog lite trögt imonn. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja körde en stund idag gick igång till ett tiden och var klar till halv tre så det blev rätt bra med skrivande idag. Men jag har lite svårt att komma igång, det är lite svårt att koncentrera sig. Hoppas att det blir bättre med tiden.

MUSIK: Jaha imonn skall vi då se vad som händer, men jag måste nog ändå lägga om sången igen. Och då försöka få den lika hög som innan, hur fan det nu skall gå till. Vi får se vad som händer imonn.

Japp det är onsdag och det är lotto idag så tummarna gäller för mig hoppas jag. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: