söndag 5 december 2010

Söndag 5/12-2010 20:02

DAG: Jaha inte så mycket bättre natt inatt heller, men lite bättre ändå, somnade till tolv tiden men jag tog på mina lurar fram till dess. Sov sedan rätt kasst under natten fram till åtta tiden, låg sedan fram till nio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så satte jag igång med att dammsuga vid elva tiden. Efter detta var det hemsidan som jag gick på, uppdatering nummer 23, 24 på startsidan sedan 14, 15 på spotify sidan med uppdateringar på RixFm och Mix Megapol. Så sedan så var jag tvungen att göra träningsmaten som jag glömde igår. Den var väl klar till halv tre tiden så jag drog igång med middagen rätt på detta. Men jag tog först en mjukis och så proteinet med innan jag gick igång. Hade idag köttbullar med pommes och ketchup lite gott som vanligt. Kollade på min sista serier idag trodde jag, men som vanligt så ändrar TV 6 på sändningstiderna och jag missade detta. Men nu är den inställd för nästa vecka, får se den då, ja inte det avsnitt jag missade men ändå. Så mer? Jo jag spelade in jurassic park III igår som jag såg lite på idag men jag hade sett den innan. Och den var kass den med som de alla som har gjorts jag såg den första när jag hade läst boken innan och det var skit kass den med. Sedan mellan middagen och lunchen så läste jag ett par kapitel av det mörka tornet. Så mer? Mini blogg idag men rätt kass natt så. Nä inte mer än att det är idag jag får veta hur mycket jag vunnit på lotto, så ni håller väl tummarna? Bra jag säger nu hej. Ses igen imonn.

TRÄNING: Ja som vanligt så hoppas vi på bra sömn natt och så får vi se hur det går imonn.

ROMAN: Ja till tisdag då om jag sover nått fram till den dan, vi hoppas på det.

MUSIK: Japp vi får se hur det går imonn då om det blir någon ny sång eller inte. Vi hoppas på det med mer om detta imonn.

Tummarna är det som gäller idag så jag kan kamma hem lite stålar till jul. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: