torsdag 30 april 2009

Torsdag 30/4-2009 21:41

DAG: Japp kom i säng som jag brukar igår och somnade nån gång, vilket är självklart men jag menar jag minns inte när det var, därav nån gång. Sov så där inatt men kom till sans igen vid elva tiden. Kom upp och fick i mig frukosten sedan lyssnade jag inte på musik idag jag laddade mobilen. Så till ett fick jag i mig lunchen och då fick jag på mig musiken, då var mobilen laddad. Jo jag fick ringa till telia igår och säga att modemet är kasst igen. Då sa de att de skulle göra en långtids skann över tre dar så skall jag ringa igen. Och just nu är modemet ner kopplat så fan vet om jag kan få upp bloggen idag alls. Vi får se om det går annars kommer jag igen nån gång imonn när modemet fungerar om det gör det då. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen. Hem därifrån och stretchade och sedan var det middag och lite teve. Men det fanns inget bra idag på den, ja teven alltså. Imonn bär det av till lilla morsan, men jag kommer igen imonn kväll med blogg igen. Ha trodde ni skulle slippa undan va, nä, nä. Mer? Näe inte idag jo jag vann inget igår, men det är som det brukar vara.

TRÄNING: Japp idag gick det trögt på armar och magen, armarna kan jag inte fatta varför det var så trögt. Jo lite jag hade ont i vänster arm idag, har haft det innan med men idag gjorde det så pass ont att jag inte kunde lyfta riktigt. Fan det är som gör ont vet jag inte men nått är det, och varför? Ja den som visste det. Magen gjorde jag lite för snabbt idag körde på tio minuter alla tre seten så det var därför det inte gick så bra. Om det nu inte var så att jag sov dåligt inatt som gjorde att jag var svag, men tror det var för snabbt gjort idag. Varför denna brådska, ja säg det den som vet, inte jag iallafall. Och jag skall nog ta och ändra på magen lite fram över, skall köra lite mindre tyngd på måndagar och köra långsammare. Det är illa tungt att hålla tyngden uppe med händerna just nu, men kör jag lägre och långsammare så skall det nog gör nytta det med. Samma sak gäller på torsdagar jag skall köra mindre rep och långsammare. Tror inte jag behöver kontakta pt om detta tror jag. Men nästa vecka skall jag ändra det så får vi se, måndags träningen känns inte alls, magen då alltså. Där emot torsdag känns rätt bra imonn, men gör man så pass många jag gör så brukar men slarva. Jag gör 150 maglyft och 150 benfall, det är rätt mycket så jag tror jag ändrar det nästa vecka. Så får vi se om jag får träningsvärk även på måndag i magen, då vet jag att jag gör rätt.

NOVELL: Jaha uppehåll imonn på denna punkt men till lördag så skall jag köra igen. Kan vi hoppas på bra sömn den natten innan då, så skall det nog gå bra.

Jadå är det dags att säga hej igen modemet ser ut att hålla just nu så tror jag kommer få upp bloggen ändå idag. Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: