måndag 27 april 2009

Måndag 27/4-2009 21:40

DAG: Japp natt igen då ja, la mig som jag brukade och somnade nån gång till tolv, ett, minns inte exakt med nått sånt. Men som ofta på sista tiden så vaknade jag till sju igen. Förut så brukade jag sova länger men inte nu, men jag kom upp och fick i mig frukosten. På detta förflöt en tidsrymd tills jag skulle till ica, nån gång vid tolv tiden. Fram till denna punkt lyssnade jag på musik. Jag var lite sen ut idag men hann ändå hem innan ett då det var dags för lunchen. Jag köpte på apoteket vitaminer en burk, sedan var jag inne på ica och köpte vitpeppar. Men de hade bara små förpackningar så jag tog bara en liten idag, så får jag köpa större sen. Sedan var jag inne på bokhandeln och köpte papper, 2500 ark men det kostade 345 inte 250 som förra gången jag köpte. Nu är detta nog två år sen eller nått men dyrt var det. Sedan släpade jag hem detta och satte igång med lunchen med en gång jag kom hem. Idag var jag rätt hungrig men det brukar jag vara när jag vaknar tidigt. Så jag fick i mig den samma och lyssnade på mer musik. Trodde nog idag att regnet skulle komma innan jag gick till träningen men det kom inget då. Nu kommer det desto mer och åska med för ett tag sen. Så klockan slog fyra och jag drog till träningen, när jag kom hem därifrån så var det stretch och middag som gällde. Givetvis korv och bacon pasta sås idag, det är gott mos det. Så mer då? Jo jag vann igår på lotto, nja på jokern 80 bagare blev det. Och efter som det var jokern så blev det ingen dubbel på det. Men lite vinst ändå kommer nog mer denna veckan tror jag nog. Så nu är det imonn att gå till stadion och köpa byxor och tofflor sedan siba och köpa toner. Kan hoppas att denna månad går ihop som jag vill att den skall göra. Men vi får se hur det blir med det.

TRÄNING: Japp träning igen då, gick bra idag och jag la på en axel övning och hann ändå hem i tid. Jag fick också rätt övning av killen det var inte rätt han visade förra gången. Men jag visste inte vilken det var då, man jag skall köra den till torsdag. Så intervallen gick också bra förra gången så fick jag inte upp pulsen. Men idag kom den upp på cardion var det 157 det år okey och cykeln var också högre än vad jag brukar ha med tungt motstånd. Och det känns bra var nog lite snabb förra gången jag sa nått om intervallen. Det känns bra. Kan bara hoppas på att vikten går ner med, jo jag sa att jag bara gått upp men jag tror nu att det är muskler. Jag har gått upp 7 kilo och jag tror det är muskler jag såg min rygg och jag hade muskler där med. Där har jag aldrig sett muskler förut, och jag skall erkänna att jag inte sett efter nått vidare innan. Men ryggen och bröstet och armarna så kan det nog bli 7 kilo tillsammans ändå. Nu återstår att få ner magen bara så är det lugnt. Cykeln hjälper nog till i sommar hoppas jag.

NOVELL: Japp lite uppehåll nu tills onsdag sedan skall jag gå igång igen. Har skrivit om 15 än så länge så det är 10 kvar. Efter det skall jag köra de andra en runda, så går jag på dess igen sen om ett tag. Det blir fullt upp det ända tills slutet av året, om allt går som det skall.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: