lördag 18 april 2009

Lördag 18/4-2009 20:00

DAG: Japp dag igen då ja, natt igen som vanligt. Tog tabletter igår som vanligt och somnade nån gång till ett tiden. Men sov dåligt under natten och vaknade idag till sju. Så tidigt start på dan idag, men jag fick i mig frukosten och sedan nån gång som jag inte kan specificera satte jag igång med novellen. Men idag tog det slut redan till ett, hade inte ork idag så när det tog emot så la jag av. Men jag satte igång med träningsmaten och efter detta så dammsög jag. På detta så drog jag till ica och handlade lite, så när jag kom hem så var det dags för middag. Idag hade jag strimlat griskött med ris och pepparsås, det var så där faktiskt. Brukar tycka att det är gott men inte idag. Spanade på underwold eller vad det nu heter när jag åt. Hade inget på hårdisken alls idag. Tror att jag skall ha mytbusters men skall kolla det sen om det inte skall va med mer. Jag raderade nog fel sist jag var inne och raderade inspelningar. Skall kolla det sen idag. Skall nog läsa idag tills jag slår i sängen. Jo jag har fått problem men min mobil, jag var uppe på nokias sida och laddade hem en synknings program till mobilen men det sket sig. När jag startar den så tappar den uppkopplingen och det måste vara det jag laddade in. Och när jag mailade dem så sa de att jag måste återställa hela mobilen för att få bort det. Men vi får se hur det går, men jag måste ha bort det. Så jag har gjort två backup idag en med minnet och en utan om det inte behövs. Så får jag göra en återställning på den och få bort skiten. Jag kan inte fatta varför det inte går att ta bort det man laddar in, jävla idiot som kommit på det. Men kan jag återställa den så är det okey med det. Men jag mailade igen om det så jag kan fatta vad som försvinner ur den, inte allt hoppas jag. Men vi får se. Jo jag fick en ny kontakt på messenger idag men jag hann inte prata med henne skall se om hon är uppe imonn när jag kommer hem. Skall bort imonn vid ett tiden kommer igen till sex nått sånt. Då skall jag se om hon är online så skall jag ta ett chatt.

TRÄNING: Japp lite träningsvärk idag efter i torsdags kändes lite igår och lite idag. Men det är inte så konstigt när jag höjde, men det kändes bra så det är lugnt. Skall få en ny övning till ryggen sen är det bara att köra. Så får vi se om jag gått upp nått denna månad. Känns som jag gjort det men man kan aldrig veta vi får se. Stretch idag gick trögt som vanligt men den gör ändå nytta trotts att jag är seg.

NOVELL: Japp idag kom jag igenom två noveller innan jag gav upp. Kan meddela att jag inte hade stor lust att köra idag alls, och det tog slut när det tog emot. Igen kom en sådan novell som var massor att göra på, då gav jag upp. Nja jag läste igenom den en gång men det är rätt mycket att göra på den så jag orkade inte idag. Har gått igenom den så jag kan gå en gång till och lägga till massor. Men det blir till tisdag det imonn är det vila måndag träning sen skall jag gå igång med nya krafter. Kan bara hoppas att jag sover lite bättre då.

Jaha skall testa nya tabletterna igen idag tar de inte då så ger jag upp på dem. Skall dra imonn till ett så det är lugnt om jag inte sover så bra. Jahapp dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: