fredag 24 april 2009

Fredag 24/4-2009 20:01

DAG: Japp kass natt igen då ja, la mig som jag brukar men låg ända till halv fyra innan jag somnade. Var uppe ett par gånger inatt med men vaknade till tio i elva men kom upp till halv tolv. Så seg start och trött var jag med, fick i mig frukosten och fick idag betala räkningar innan jag satte igång med novellen. Jag fick 1300 över denna månad fan vet om jag kommer få ihop stålar till att skicka in novellerna. Denna som förrförra månaden kan jag inte spara nått alls. Jag bad dem förra året att dra 100 mer i skatt och de sa det att de skulle göra men nu när jag ringde så var det inte riktigt så det hade inte dragits nått alls förra året. Men denna gången så la de på det igen så kan man hoppas att jag inte får restskatt nästa år. Men det blir väl som vanligt. Så när jag hade betalat med så var kockan nästan två. Så jag fick inte mer än en halvtimme idag för att skriva, inte för att jag hade större lust men ändå. Sedan till tre drog jag till ica och handlade lite sedan hem, men de hade stängt av bankomaterna nere vid torget så jag fick gå upp igen. Så det tog illa länge att handla, när jag kom hem var klockan redan fyra och jag drog igång med maten. Idag hade jag hamburgare med pommes och ketchup, det var illa gött det. Spanade på terminator och lite på muminen som jag redan sett för läge sedan. Men jag har tvåan men skall spana på den en dag, imonn tror jag nog att det blir. Så fick jag mina böcker idag två King igen nu är det mycket King att läsa. Så mer då? Näe inte idag kass dag men hoppas på bättre imonn, ni håller väl tummarna, japp.

TRÄNING: Ja bara en rygg stretch idag, så har jag bestämt att köpa nya träningsbyxor två par. Ligger på 199:- styck så det kommer gå på 400 sen skall jag köpa ett par tofflor till ligger på 199:- så det kommer gå på 600 men då har jag i många år fram över. Tofflorna måste jag ha på mig höger foten började värka igen som innan. Jag hittade min gamla tofflor och tejpade den så de håller än så länge. Snart kommer cykel säsongen då blir det tisdag och lördag på detta.

NOVELL: Japp fick gjort lite idag ändå trotts att tiden var sen, hoppas på bättre sömn inatt så skall jag nog få ur mig lite till imonn.

Jaha då får in hålla tummarna för mig tills imonn så kommer stålarna ramla in, som de brukar göra. Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: