måndag 13 april 2009

Måndag 13/4-2009 21:40

DAG: Japp igår först sedan natt igen, la mig tidigare igår för att jag skulle vakna till elva tiden nått sånt hoppades jag på. Och jag somnade också som jag brukar men till fyra inatt så var sömnen över. Tog då på mig lurarna och låg till sex innan jag gick upp. Fick i mig en frukost på det och sedan till åtta så försökte jag somna om igen men det gick inte alls. Så jag gick upp och fick i mig lunchen till nio, jag var rätt hungrig då efter som jag åt frukosten så tidigt. Så sedan till tolv så drog jag till träningen, stack där ifrån till halv tre. Stretch på det sedan middag, kan meddela att jag är trött på maten igen skall göra annat till nästa vecka. Så sedan satte jag mig och läste fram till sex tiden då jag tänkte få i mig lite te. Så jag hällde vatten i byggaren och slog på den, men den läckte som ett såll. I samma ögonblick ringde telefonen, så jag sprang och svara samtidigt som jag kollade bryggaren. Då dog telefonen, jag glömde sätta in filterhållaren i byggaren så det rann rakt igenom den. Men telefonen dog så jag började pilla med den, tog ut batterierna och bytte uttag för basenheten. Men den ville inte alls, tills jag kom på att strömmen gått, jordfelsbrytaren slog av och ingen ström. Jag fick ut byggaren och satte igång strömmen igen. Fick värma vattnet på spisen och fick lite te, och satte mig igen och läste King. På detta så kom jag på att jag inte spelade på lotto igår när jag kollade det. Jag har en 50 öring på svenska spel som jag inte kan spela för, jag tog ett erbjudande och fick rabatt så blev det så. Fyllde på idag och spelade bort 70 kronor på triss och tia och nått annat vann, japp precis som vanligt massor stålar blev det, inte. Jag tog sen blogg idag trotts att jag varit hemma länge idag. Vi får hoppas jag sover tills imonn då det är novell som gäller, tummarna.

TRÄNING: Japp trotts kass start på dan gick träningen bra, och jag höjde nästan allt. Dock hann jag inte intervallen idag de stängde till tre, men det gick bra på allt.

NOVELL: Japp då är det renskrivning imonn sedan nästa novell, skall bli skoj att gå igång igen med det. Så är det fredag som är tvätt men annars skall jag skriva hela veckan.

Japp hoppas på sömn och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: