torsdag 9 april 2009

Torsdag 9/4-2009 21:41

DAG: Japp natten var rätt bra vaknade bara ett par gånger men när klockan slog nio så ringde en man. Som ringde fel och efter det kunde jag inte somna om igen. Så starten på dan var väl inte den bästa ändå, men jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan lyssnade jag på musik fram till ett då jag fick i mig lunchen. Kan meddela att modemet är okey ännu så länge har inte blivit fel än så länge. Vi får hoppas att det var telestationen som var felet och att detta är borta nu. Japp så drog jag till träningen till fyra som vanligt och hem där ifrån som vanligt med. Stretchade och fick i mig träningsmiddagen hade på ett par lager med cayennepeppar och det gjorde susen idag var det gott. Så spanade lite på mythbusters men det var gammalt avsnitt. Så imonn bär det av till morsan då för lite påsk kommer igen till söndag någon gång. Måste iväg och handla lite då med, så jag får åka tidigt från morsan. Japp detta innebär att jag inte kommer blogga på fredag och lördag men till söndag så kommer jag igen, med nya tag. Och jag får önska er alla en Glad Påsk! Så hörs vi igen till söndag.

TRÄNING: Japp trögt idag på framsidan arm, om det nu har med att jag inte fick sova eller vad det nu var. Baksidan gick bra ja iallafall inte så dåligt som framsidan. Men jag skall höja ändå till nästa vecka, så får vi se hur lång tid det tar innan jag kan höja igen. Troligen månader skulle jag tro om det blir som det varit innan. Så skall jag ringa till pt:n en dag efter påsk, frågan är om det är nån mening med att gå? Vi får se vad svaret blir på den frågan. Men efter påsk, nån gång.

NOVELL: Japp nu är det lite ledigt för mig fram till tisdag nästa vecka, då kör jag så det ryker igen. Nja nån rök blir det väl ändå inte men, men, jag kör igång iallafall.

Jo jag var uppe på messenger idag och hämtade lite gratis grejor idag till min messenger. Det mesta på den är gratis kan vara roligt att uppdatera lite grejor till den, det har jag gjort. Nu är det ingen som chattar med mig men iallafall har jag resurser, japp. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: