lördag 4 april 2009

Lördag 4/4-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, igår somnade jag redan innan jag tog på mig musik. Och som jag sagt tidigare gör jag det så vaknar jag vid tre tiden igen. Inatt blev det fyra, jag tog på mig musik och låg till sex sen gick jag upp och fick i mig frukosten. Lyssnade på musik fram till åtta då jag hade fått på mig skrivmusiken men kände mig trött så jag la mig en stund. Fick av mig musiken och somnade ett par gånger men kunde inte sova riktigt mer än en tjugo minuter nått sånt. Men lite sömn fick jag ändå jag kom upp ur sängen till tio då jag också satte igång med novellerna. Så till halv två så drog jag till ica glömde köpa champinjoner igår när jag var ute. Så jag köpte det och lite yoghurt och en påse med chips, det är nyttigt det. Så kom hem till kvart i tre och fick i mig mjukisen. På detta så satt jag igång med träningsmiddagen och idag hade jag i grönsaker ett par nävar. Så får vi se hur det smakar tills måndag, om det är gott skall jag lägga in receptet på hemsidan en dag. Det var sommargrönsaker, ärtor, morot gul och orange, blomkål och harry kuverts (ja jag vet det stavas inte så med nått sånt) så det skall nog bli gott med det i med. Och det var små bitar inte så stort som det brukar vara, tror det kommer bli smaskens, som räven sa. (ja det var räven i fablernas värld om ni minns den, ni måste nog vara över 30 för att ha sett den) Den gick på ettan eller tvåan då det bara var de kanalerna som sände, men det var färg. När jag var lite så hade vi svart vitt så gammal är jag, men vi satte en nylon strumpa över så blev det färg. Nja det var väl inte sant men det var nära alltså skit nära, nä. Så sedan skulle jag se jearnyman men det var repris igen de sa nya avsnitt men det var gamla så jag stängde av det igen. Sexan har lite kass kolla på sina grejor ibland glömmer de ett av snitt men vi kör den en annan dag. Ordning och reda lördag på fredag. Så jag fick inte se nått alls när jag åt, hade idag karréer och klyftpotatis. Det var gott. Japp mer då? Näe inte idag kommer igen imonn igen om ni har tid då.

TRÄNING: Japp lördag betyder seg stretch och det blev det med. Jag funderar på gången men jag skall se om det gör något tills imonn då jag väger mig igen. Jag kollade i almanackan idag har kört gång i tre månader nu om jag inte såg fel. Frågan är hur lång tid tar det innan man märker av nått. Tror också att jag kör för slött spanade på aftonbladet och man skall gå i högre takt än vad jag gör. Så vet i fan om det gör nått alls. Men jag skall köra på tills jag ringer till pt:n och hör med henne. Har inte kôtat på henne på ett bra tag nu så hoppas det går bra att ringa henne. Så får vi se varför  jag inte går ner, troligen tar jag inte i tillräckligt. Men jag kör så hår jag kan tycker jag, men det tycker inte pt:na fullfart är det som gäller. Men jag är en gammal gubbe tål inte fullfart. Men vi får se efter påsk hur det går. Jo måndag näst nästa vecka får jag börja redan tolv för att hinna träna, och då får jag skippa intervallen. De stänger redan 15 för två år sedan var det 17 så jag trodde det nu med. Men, men då skall jag också lägga på axlar och bröst till schemat.

NOVELL: Japp körde på idag efter kort slummer, jag gick igenom två stycken men den tredje så tog farten slut. Den var inget vidare den om jag får säga mitt där är det massor att lägga till. Så jag läste den och la den sedan till en annan dag. Är lite tungt att gå på en som är massor att göra sen på dan. Det är bättre att starta en ny dag på den. Det är inte mycket till konversation i dessa ja iallafall en av dem. Det var mördaren som handlar om två katter, dom säger inte så mycket om jag skall vara ärlig. Så jag skall gå igenom dem igen så skall jag nog hitta nått. Men jag vet redan att jag får ge dem lite mer personlighet så att man känner för dem lite mer. Men det är svårt att skriva när inget sägs, samma är med den som jag la åt sidan till en annan dag. Det är en tjej ensam som inte säger många ord. Skall försöka få in en känsla i hennes handlande, den är illa tunn den. Men det går att jobba på så det är lugnt tillslut så blir det förhoppningsvis nått av det. Nä nu är det King som gäller fram tills att klockan slår halv tio, japp det är en timme nått sånt då.

Japp tidigt start lite långt idag brukar bli så när jag vaknar tidigt. Men nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: