torsdag 16 april 2009

Torsdag 16/4-2009 21:42

DAG: Japp natt igen då tog stark tablett igår och somnade som jag brukar. Men vaknade igen till halv två lyckades sedan somna om igen och sov fram till sju. Men efter det så kunde jag inte somna om igen, så det blev en tidig start för mig idag. Japp fick i mig frukosten sedan läste jag lite och lyssnade på musik. Jo jag ringde till telia igår och felanmälde mitt bredband, så idag nån gång, minns inte tiden nu, så ringde en kille och kom hem till mig. Jag var rätt nervös för om det var fel på min sida så skulle jag få betala 1000 spänn. Men han kom och mätte och kunde konstatera att det inte var fel hemma hos mig utan ute i stationen. Pust där sparade jag en tusing, så ringde han och sa att felet var borta, dock sänktes min hastighet till 15,8 från 17,2 nått sånt. Jag brukar få upp till 17 nu har jag 15,8 istället, han bytte ledning kanske till en med mera folk på så det blev slöare fart på den. Men men det fungerar igen iallafall så det är bra. Lite slött är det tycker jag, men de lovar mellan 12-24 står det nu så där emellan är det ju. Jag får nog leva med det tills jag får en ny dator, en snabb sådan så skall jag nog få upp farten lite till. Så sedan till ett då fick jag i mig lunchen och idag var jag illa hungrig för jag kom upp tidigt. Sedan var det iväg till träningen, hem kom jag med och stretchade och fick i mig middagen. Som idag smakade mycket bättre än i måndags, men jag skall byta ändå till nästa vecka. Spanade lite på mythbusters men jag hade sett det innan. Så nu är det tvätt imonn och så skall jag ringa till pt:n också om hon jobbar då vill säga. Tidigt morgon men rätt bra dag ändå, bredband fixat och träning gjord.

TRÄNING: Jaha trodde nog att tidigt morgon skulle sätta pinnar i hjulet idag på träningen. Men de fem och en halv timme sömn jag fick i natt så var det lugnt. Det var inte alls så tungt som jag trodde det skulle bli, allt gick bra även om intervallen var trög idag. Redan efter tre minuter så var benen trötta idag på cardion, ja eller skidmasiknen eller vad den nu heter, men det blev bättre med tiden jag körde. Så det gick bra ändå. Men jag har fått ont i foten hade det igår och ett par dagar innan med. Det kan bero på att jag inte längre har tofflor på mig får se om jag skall köpa ett par när jag köper skor nu denna månad. Jag har ett par hemma som är kassa men kan köra dem ett tag får vi se. Dyrt blir det iallafall, skor 300 byxor 300 tofflor 200 det ger 800 fan vet om jag nån gång kommer få ihop stålarna för att skicka novellerna. Japp så är det skatten med på 750 jag ringde idag och höjde skatten med en 100 så skall jag väl ändå inte få restskatt nästa år då.

NOVELL: Jaha då är det inget här imonn men till lördag så skall jag köra igen. Jo jag vet inte om det framgick igår att jag inte hann med mer än en novell då. Sen upp och sedan mycket att skriva så blev det så. Men nästa vecka så är det lugnt så skall jag väl hinna med lite till då.

Jaha dagen är till ända och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: