fredag 17 april 2009

Fredag 17/4-2009 20:00

DAG: Japp igår kväll då blir det, la mig som jag brukar igår och somnade nästan med en gång. Hade ingen musik eller låg ett tag innan jag somnade, men jag sov dåligt dagen innan så det är inte så konstigt. Men till ett tiden så vaknade jag igen med ont i foten, det gjorde så pass ont att jag var tvungen att ta tabletter. Och jag fick ligga i över två timmar innan de tog, det var som om det tog tid innan det kom ner i foten. Men till tre tiden så somnade jag in ändå och vaknade igen till kvart i elva tiden. Jag kom upp och fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram tills jag skulle ner med tvätten vid tolv. Fick in den och ringde till telia, för igår när jag skulle stänga datorn så slocknade lampan igen. Supporten sa att de skulle komma till måndag igen och felsöka, just nu fungerar det som det skall får hoppas att det håller när jag skall föra över bloggen. Så efter det så var jag nere och hängde upp och sedan drog jag till ica. Idag betalade jag med min 50 lapp jag fick av dem, jag kan inte förstå hur de räknar men jag fick 5000 poäng och hade köpt för 3500 hur det går till. Jag trodde att man fick en poäng för varje krona, men så kan det inte vara. Nu skall jag inte köpa mat denna månad så inga poäng näst månad inte. Så sedan hem och fick upp tvätten till fyra tiden hade då satt på ugnen och när jag kom upp så hade jag redan släng in pommissarna. Så det var bara att steka körven, det var gott mos det idag. Så spanade på terminat idag när jag åt, efter maten ringde jag till pt:n men mer om det nedan. Så sedan fick jag i mig lunchen och nu är jag här. Mer? Jo jag har 400 kvar att leva på tills den 25:e men det skall nog gå bra. Näe det var nog allt för idag det men kommer igen imonn igen om ni har lust att titta in.

TRÄNING: Japp kan meddela att jag känner av lite av träningen igår, som vanligt känner jag i magen men det brukar jag göra efter torsdags pass. Men det känns bra det gick förhållandevis bra att höja så det känns bra. Jo jag fick tag i pt:n idag och hon sa att jag måste få upp högre puls för att föbränna. Så jag har beslutat att inte gå mer det är slöseri på tid och skor, jag kan inte få upp högre fart om jag inte springer. Så skall jag få ny övning på ryggen istället för latsdraget med rep, skall göra annan övning istället. Så skall jag dra ner tyngden på cardion och cykeln och få upp högre fart så skall jag kunna bränna lite mer. Jag har nog för tungt motstånd det är bättre att ha högre fart än tungt motstånd sa hon. Jag vill minnas att jag frågade den innan, men jag minns inte vad hon sa då. Men jag lägger till cykeln ute och gasar på lite till i intervalltränigen så kan vi hoppas på resultat. Hon sa att endel människor behöver hög puls för att förbränna, jag har inte speciellt hög puls när jag går så då kan jag vara utan det. Plus att jag sover sämre när jag går då är det bättre att skippa det. Jag gick inte hela förra året och höll mellan 93-95 hela året utan att gå ett steg så tror jag kan skippa det. Och förhoppningsvis sova bättre. Så ingen gång idag och fram över skall dra igång cykeln så fort det blir varmt nog. Det skall ligga på minst 18 då är det skönt att köar under detta är det illa kallt.

NOVELL: Japp då skall jag köra igång imonn igen då. Har under dagen och inatt då jag låg vaken tänkt på att jag måste lägga till mer om människorna i novellerna. Men det skall nog gå bra för jag har ett antal gånger kvar allt köra på dem. Men vi hoppas det blir bra tillslut så jag kan få in lite stålar, ni får se om ni följer bloggen.

Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: