söndag 19 april 2009

Söndag 19/4-2009 20:00

DAG: Japp natt då igen, låg till två tiden på nya tabletter, så jag lägger ner dem nu de tar inte som de skall. Vaknade ett antal gången inatt men sov rätt bra på morgonen, så rätt bra sömn ändå. Kom upp till elva tiden idag sedan fick jag i mig frukosten och väntade sedan på att klockan skulle slå ett då det var dags att dra. Och vid ett så drog jag iväg, stack sedan därifrån till kvart i sex. Stannade till på vägen hem i pressbyrån och köpte lite godis, detta händer inte så ofta. Sedan var det hem och dra igång med lunchen, spanade på under1 startade det för ett par dagar sedan men såg bara lite idag. Japp det var nog allt för idag det, mini blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp då kör jag igen imonn så får vi se om jag får ny övning imonn eller till torsdag. Ja jag skall göra den till torsdag men det beror på om killen är där och om hon har sagt till ännu. Vi får se tills imonn. Så hoppas vi att det går lite bra imonn som förra måndagen, det har hänt att det är tyngre andra veckan. Men vi får se imonn.

NOVELL: Jaha skall idag gå igenom årtalen på de novellerna jag ändrat än så länge. Jag tror jag har glömt ställa om det på de sista. Annars är det tisdag som gäller på denna punkt.

Japp mini blogg idag men inte så mycket har hänt, men jag kommer igen imonn med mer. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: