torsdag 2 april 2009

Torsdag 2/4-2009 21:41

DAG: Japp rätt bra natt ändå inatt, somnade nån gång till tolv tiden men jag vaknade tidigt idag. Redan sex så slog jag upp min blå, men jag låg kvar till sju innan jag kom upp ur sängen. Lite tidigt start på dan det, fick i mig frukosten och lyssnade på musik. Gjorde inte ett dugg idag på det hela taget, men till ett så fick jag i mig lunchen. Så efter det var det mer musik fram till fyra, då jag gav mig åstad till gymmet. Händelse fattigt idag men det var inget mer som hände. Kom hem och stretchade och fick i mig middagen, idag åt jag den är det var varmt. Och det var illa gott idag, men jag tror inte att jag skall ha i grönsaker i den. Tror inte det passar riktigt har jag en känsla av. Så jag skall lägga upp receptet en dag på hemsidan, så kan ni ha i grönsaker om ni har lust skall lägga till det. Blängde på mythbusters idag men det var gammalt när jag åt, viket betyder att det inte var gammalt innan jag åt men när jag åt så blir det gammalt. Det är skoj med syftningsfel. Japp det var nog allt för idag det tror jag. Jo jag kan lägga till att jag flyttade alla dokument från kassaskåpet till ett skåp i bokhyllan. Kan säga att det inte fanns plats för mer i kassaskåpet, ja skall det var helt sant så är det ett vapenskåp inte kassa skåp. Men det var fullt där och jag fick in det i ett skåp i bokhyllan men det går inte mer in där heller. Så jag får lägga resten i kassaskåpet ändå, men nu finns det plats att fylla upp. Det blir jävligt mycket papper, allt jag skriver om lägger jag där, skulle tippa på 3000-4000 ark nått sånt. Och mer kommer det bli när jag skriver om igen, men jag måste ha en kopia på det och så måste jag skriva ut för att kunna läsa. Så många papper bli det, men inte så många mammor. Japp.

TRÄNING: Japp trotts en tidig start på dan så gick det bra på gymmet idag. Så jag är redo att höja, om det nu är så att jag fått mer styrka av att sova eller inte vet jag inte men det är dags att höja. Så skall vänta till efter påsk så skall jag köra på. Men det kommer bli tungt är jag säker på, dock kommer jag inte höja benspark. Den får jag köra ett tag till innan. Så har jag kommit fram till något idag vet inte om det är så eller inte men jag skall testa. Jag dricker mjölk nu när jag tar kaffe, kan vara detta som gör att jag inte går ner. Det blir nog ett eller två glas om dan, jag slutade dricka mjölk när jag var en femton nått sånt. Men jag gillar inte kaffe mer så jag får ha mjölk i för att kunna dricka det. Så när kaffet tar slut nästa gång skall jag köpa te, dock behövs socker men vi får se hur mycket en eller två bitar är nog mindre än två glas mjölk ändå. Om det nu är det som gör det, men jag har inte druckit mjölk innan. Den som lever får se.

NOVELL: Japp dags igen imonn då skall bara ut och handla lite imonn men det skall jag nog hinna med. Kan säga att jag inte lägger på allt på en gång, det är svårt att få med allt på en gång. Men jag kommer gå igenom dem två gånger till så jag skall nog få med allt tillslut. Som jag har sagt så är det omskrivning efter omskrivning som gäller nu. Så får vi hoppas att jag får tid med de andra där emellan med. Och har jag tur så lär jag mig något på köpet med.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: