torsdag 23 april 2009

Torsdag 23/4-2009 21:40

DAG: Japp natt då igen, somnade inte så tidigt igår och kunde sova ända fram till nio i morse. Ja jag var uppe på toan ett par gånger med inatt annars sov jag. Sedan somnade jag igen och vaknade till halv tio, somnade vaknade till tio somnade, vaknade till halv elva. Då gick jag upp och gjorde frukosten. Lyssnade på musik fram till ett då jag drog igång lunchen. Den fick jag i mig och sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När det kom fram till denna tidpunkt så drog jag till träningen. Kom hem därifrån och stretchade och fick i mig middagen, blängde lite på teven men undertiden jag åt. Jo jag kom inte ihåg idag att lägga upp recepten skall göra det till söndag nu har jag skrivit upp det i almanackan så. Kan inte komma på varför jag inte gjorde det idag men, men börjar nog bli gammal och skraltig. Lyd mitt råd bli inte gamla, en visdom från en gammal man. Japp nu har jag tre grejor att se imonn efter maten och mellan lunchen. Fick in mumien igår idag får jag in en film till och terminator med, så då har jag att se imonn. Skall ut imonn och köpa lite pasta, jag fick med mig allt men inte pasta till träningsmaten. Jag kan meddela att cayennepeppar är mycket godare än chili, och man behöver inte så mycket av den. Den är starkare än chili. Hade i det i träningsmaten denna gång skit gott, och receptet får in till söndag på båda. Jo och modemet knasar igen men bara då och då. Skall kolla det på söndag lite extra så får jag väl ringa igen då. När jag kom hem från träningen så var det kasst, men bara en lite stund. Även i natt så var det kasst under natten då jag vaknade, och vid elva tiden då jag skulle lägga mig. Problemet är att det inte är kasst när han kommer. Men nått fel är det ändå, men det måste också vara fel när han kommer annars har han inget att felsöka. Vi får se hur det går med det.

TRÄNING: Japp gick lätt idag igen, ja relativt lätt iallafall. Men magen höftlyften gick trögt men då körde jag snabbare än jag brukar med. Jag fick köra magen innan sista axelövningen för det var upptaget. Så det är nog inga problem med det annars. Dock så kan jag inte köra snabbare på intervallen, jag sänkte motståndet men benen värker ändå. Och jag får bara upp 145 i puls innan hade jag 154 nått sånt när jag hade tungt motstånd. Sedan gör det ont i knäna, ja det är inte i knäna utan runt dem, skulle tro att det är musklerna som gör ont när jag kör. Så fan vet vad jag skall göra åt det, gå upp igen till tungt? Skall fundera på det ett tag, ju högre puls man har desto men förbränning, tror jag. Men jag får inte högre puls vid mindre motstånd för jag kan inte hålla tempot uppe. Jag får se vad jag gör.

NOVELL: Japp då kör jag inte imonn då, har ett rätt tungt arbete framför mig. Mindes inte vad jag hade skrivit i den men jag trodde jag hade fått med mer än jag fick. Så det blir att skriva om det, kommer nog ta hela dan det. Men vi får se tills imonn.

Jadå är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: