måndag 6 april 2009

Måndag 6/4-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då tog en stark tablett igår vid halv tio som jag brukar. Men den tog inte alls jag låg ända till två innan jag somnade, och för första gången hade jag till och med musik på. Det har alltid gått att somna men de starka, nja en gång innan tog de inte alls minns jag, men annars så somnar jag alltid av dem. Men inte igår, det kan hända att jag inte fick ner den. Kanske fastnade den i halsen, jag kände inte av dem men kanske. Men som sagt så somnade jag tillslut, vaknade igen till elva men låg kvar till tolv innan jag gick upp. Var för trött för att gå upp då första gången jag vaknade. Så bråttom blev det med med frukosten och sedan lunchen på det med en gång. Men jag fick i mig lunchen med trotts att jag åt frukosten och med en gång efter lunch. Trodde nog att sömnen skulle på verka träningen men så var inte fallet, mer om detta nedan. Så sedan var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. Lyssnade på musik fram tills dess sedan drog jag till träningen. Kom hem därifrån och stretchade idag med armhäv sedan blev det middag på det. Smakade dock inte så bra som innan med grönsaker i, eller om jag inte hade nog med chili i idag. Skall nog testa lite cayennepeppar i nästa gång, sen om jag inte minns fel så pepprade jag två gången sist det gjorde jag inte denna gång. Så det smakade lite lamt idag skall krydda upp det tills torsdag igen, då med cayennepeppar så får vi se om det gör skillnad. Är säker på att det var för lite krydda som gjorde att det inte smakade så gott. Men till söndag tänkte jag att lägga upp receptet på hemsidan, NEJ. Jag drar till morsan på fredag kommer hem söndag nån gång, så jag hinner nog inte denna vecka att lägga upp det. Glömde av det så är det tillbaks igen till söndag och se om jag kommer upp i tid till måndagsträningen sedan. Men mer om det nedan. Spanade på mythbusters idag gamalt avsnitt dock. Måste säga att den nya tjejen som är med nu är inte nått vidare. Men jag tror att Grant Matmahara (vet inte om han heter så men nått sånt är det, Grant är iallafall rätt) kommer tillbaks igen i de nya avsnitten som går på söndagar tror jag.

TRÄNING: Japp trodde att sömnen skulle göra det tungt idag men inte alls så farligt som jag trodde. Lite tog det emot i benen men bara lite, det gick bra idag och snabbt med men då har jag inte lagt till alla övningar heller. Nu går måndag snabbare än torsdag, men det kommer ändar sig när jag lägger på allt. Det är två övningar till måndag och en till torsdag. Så skall jag höja med till nästa vecka, dock inte som jag sagt innan benen, då benspark. Så till nästa måndags träning, de har inte öppet länge och jag vet inte om jag vaknar i tid. Men om jag gör detta så sticker jag och kör allt utom intervallen så hinner jag. Men vaknar jag sen så skiter jag i det helt enkelt, jag måste dra hemifrån vid tolv. Idag vaknade jag tolv så vi får se. Men det är nästa vecka det.

NOVELL: Japp får hoppas på bra sömn inatt så jag kan köra igång med den novellen jag la åt sidan förra gången. Det är som jag sagt mycket att göra på den innan jag är klar med den. Men bra sömn och jobba, jobba, jobba så skall det nog gå bra ändå, hoppas jag.

Japp nu är det novell dag imonn sedan skall jag till min lilla kompis på onsdag, träning torsdag, fredag är det av till morsan för lite påsk mat. Så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: