söndag 12 april 2009

Söndag 12/4-2009 20:00

DAG: Japp kanske påskhelg skulle det nog vara. Vi börjar till fredag morgon, sov länge och kom inte iväg till morsan förrän till ett tiden. Så men kom fram och åt gott och sov inte så bra, jag testade nya dosen med de nya tabletterna. Men jag gjorde inte som jag brukar så jag sov knappt nått mellan fredag till lördag. Så lördag blev rätt seg men bra, och god mat och bra sällskap så jag kan inte klaga. Det blev en hel del ägg, köttbullar och revbenspjäll på det. Ja och så ett par öl med, ja lite mer än ett par till och med. Så hade det gott men sov som sagt inte så bra men till lördag natt så sov jag rätt bra. Jag glömde min kudde så jag fick illa ont i nacken till lördag, men jag fick i mig ett par tabletter till kvällen så det gick bra ändå. Illa jag fick med mig allt denna gången trodde jag men inte heller. Jag åt middag till två tiden hemma hos morsan sedan stack jag hem, men jag glömde salvan så jag fick gå tillbaks igen. Men jag hade tur för vangen stod inne och sedan när jag kom av vid korsvägen så kom 6:an så jag bara hoppade på. Det gick snabbt hem idag, när jag kom hem så var klockan tre tiden nått sånt. Jag packade upp och stack sedan till ica och handlade. När jag kom hem så satte jag igång med lunchen och åt den, såg på terminat när jag åt. Så sedan drog jag igång med träningsmaten, kan meddela att jag inte hade i några grönsaker alls idag. Sist så kryddade jag upp det så det blev gott, men moroten och ärtorna smakade inte nått alls. Det var inte gott alls, skall det va så skall de vara söta men får se om jag hittar en bladning som är bra. Får se om jag lägger upp recept imonn innan träningen, kan jag hitta nått som mini morötter söta så skulle jag ta i dem. Men vi får se vad som kommer upp imonn, det är ingen mening att ha i grönsaker som inte smakar nått, lika bra att vara utan. Nä nu är det dags att kamma hem storvinsten igen, ni håller väl tummarna. Vi hörs imonn.

TRÄNING: Ja imonn får vi se om det blir nån träning eller inte, allt beror på när jag kommer upp imonn. Måste upp senast 11:00 annars hinner jag inte med det. Men vi får se tills imonn. Kommer igen imonn om detta skall höja med imonn, och så kommer jag skippa intervallen hinner inte med den imonn. Jo jag känner av att jag inte stretchade i lördags, så lite nytta gör det nog ändå.

NOVELL: Ja då är det träning sedan skall jag köra på novellen igen. Det är bara att skriva ner det till tisdag, så skall jag nog hinna med en till iallafall starta på den.

Näe dags att kamma hem stålarna skulle sitta gött med lite stålar i pungen, tummarna! Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: