fredag 3 april 2009

Fredag 3/4-2009 20:00

DAG: Japp rätt kass natt igen då men det brukar det bli efter träning. Somnade nån gång till två tiden och vaknade först till tio men låg kvar till kvart över tolv innan jag kom ur sängen. Seg var jag imorse när jag kom upp men jag fick i mig frukosten och till ett tiden kom jag igång med novellerna. Till halv tre så drog jag till ica och handlade lite tog ut 500 i bankomaten, nu har jag bara 500 till att leva på tills nästa lön. Men det skall nog gå det med. Så kom hem från ica och fick i mig mjukisen sedan på detta var det dags för middag. Idag hade jag köttbullar med mos igen det var inte så länge sedan jag hade det med det var okey. Så skulle kolla på lite terminat men det har slutat nu kommer igen? Ja säg det den som vet, inte jag. Men det skall komma nya avsnitt av jearyman (ja jag vet stavas nog inte så med ändå) så jag spelar in det idag så får vi se imonn. Datorn gör scan idag men den startade en timme sent idag trotts att tiden står på 17:30 så startade den 18:30. Jag har haft detta problem innan när sommar tiden kommer, vill jag minnas. Men jag ställde om det igen så får vi se till nästa fredag hur det blir då. Jag har också problem med tiden på hemsidan, ja det är uppdateringstiden som är en timme efter. Inte heller den ställde om sig men jag vet inte hur jag skall ändra den. Klockan i datorn går rätt så det är inte det som är problemet, men men det har liten betydelse att det är fel. Så mer då? Nä inte idag ses imonn.

TRÄNING: Japp segt att sova inatt hade ont i nacken också, men tog ingen tablett igår skulle nog gjort det. Om jag fick det av nya axelövningarna eller inte vet inte det, men jag fick inte ont förra veckan. Vi får se till nästa torsdag. Och idag är det gång men jag har hållit på i tre månader men det tar nog tid innan det märks resultat. Skall väga mig på söndag får se om nått har hänt då.

NOVELL: Japp seg start på dan med tog mig igenom två noveller idag. Men jag är mer tveksam att jag kommer få till dem, dom är inget vidare just nu. Men vi får se om en sex månader om det blivit bättre då.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: