måndag 20 april 2009

Måndag 20/4-2009 21:40

DAG: Japp natt igen då, ja eller kväll, tog tabletten igår som jag brukar och somnade nån gång till ett tiden tror jag det var. Men vaknade idag till sju, om jag inte minns fel så vaknade jag samma sist sju. Så det blev en tidig start idag, och jag fick i mig frukosten och sedan fick jag ladda mobilen så jag lyssnade inte på musik som jag brukar. Men till nio tiden så var den laddad och jag fick min dos musik. Så till ett drog jag i mig lunchen, och jag var rätt hungrig idag på grund av tidig start. Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och fick i mig nya träningsmaten, den var godare än den förra. Men jag skall lägga upp båda recepten en dag, jag vet att jag sagt det innan men nu skall jag göra det. Troligen till torsdag förmiddag, skall skriva upp det i almanackan så jag inte glömmer. Så vad mer? Jo jag chattade igår med en tjej men hon ville chatta mer idag så efter jag har bloggat skall jag gå upp. Detta är givetvis inte bra för min sömn men, men vi får se hur det går. Om hon har lust idag då, ni får vet imonn hur det gick. Själv är jag värdekass på att chatta, skriver långa meningar och sedan skall det var på engelska med. Jag kan inte många ord på engelska, lite fler kan jag om jag pratar men det är inte heller mycket att hurra för. Vi får se hur det går. Jo jag hade modem killen här idag igen men han hittade inget alls. Så vi får hoppas det var tillfälligt fel jag hade då. Men kommer det igen så ringer jag en gång till, dock inte om det är enstaka gång. Det får göra fel ett par gånger innan jag ringer igen. Så nä nu är det lite chatt på engelska som gäller. Yo. (är inte det engelska eller?)

TRÄNING: Japp tidigt start idag men det gör inte så mycket skillnad nu. Förut så trodde jag att det var för att jag sov för lite som gjorde att jag inte kunde lyfta. Kan också vara så att jag fått ny stryka äntligen så då spelar det inte så stor roll om jag sover länge. Frågade killen på gymmet men han hade ingen övning till mig idag, dock trodde jag att det var ett redskap hon menade men jag vet inte om det var det nu längre. Vi får se nästa gång vi träffas om det var rätt övning, han skulle prata med henne imonn om jag fick det rätt. Så till måndag skall jag kanske få veta det, torsdag är han borta i tyskland.

NOVELL: Japp då skall jag köra imonn igen då, kan hoppas att det inte blir för länge chatt idag. Och jag kommer troligen inte sova alls bra inatt, men vi får se. Får jag ett par timmar på morgongen så är det lugnt, vi hoppas på det.

Jadå jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: