onsdag 15 april 2009

Onsdag 15/4-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då, tog nya tabletterna igår men kunde inte sova alls bra på dem. Somnade sent och vaknade sedan igen och igen hela natten så när jag såg upp sista gången var klockan elva. Jag gick upp och fixade till mig men la mig igen och små sov fram till kvart över tolv innan jag gick upp. Var redigt seg idag efter kass natt. Fick i mig frukosten och till ett tiden så drog jag igång med novellen. Var klar med den till kvart i tre då jag fick i mig mjukisen. Efter detta drog jag till ica och handlade lite, sedan hem och satte igång med middagen. Fick i mig korv och mos idag, på detta kom även lunchen i mig och jag såg lite på teven. Japp sedan är det modemet igen som är kasst jag ringde till telia och felsökte men det gick inte bra det det är kasst ännu. Jag tror jag skippar gången idag och ringer igen till dem. Så får vi se hur det går med det, jag tror inte det är fel på modemet snarare kablarna i väggen som är kassa på nått sätt. Jag tror jag ringer igen till dem och gör mer felsök på det och skippar gången idag. Så får det bli, så får vi se om det går att publicera idag när modemet lägger ner.

TRÄNING: Börjar att säga att jag hade lite träningsvärk igår i benen glömde det igår. Så nu skall jag köra imonn med ny tyngd så får vi se hur det går. Tungt kommer det att bli.

NOVELL: Seg start idag men jag kom igång tillslut ändå. Men jag körde på samma novell idag igen och det tog tid att få till det. Men jag la till lite till på chaufförens historia idag och la till två sidor på den hela.

Japp kort blogg idag kommer igen imonn med mer då. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: