lördag 25 april 2009

Lördag 25/4-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, somnade som jag skulle igår nån gång till ett tiden. Men sedan vaknade jag med en eller två timmars mellanrum fram till halv tio då jag gick upp. Ganska seg idag, men jag fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så satte jag igång med novellerna igen. Var klar idag till kvart i tre då jag fick i mig mjukisen. Då var det ett tag fram tills jag skulle stretcha så jag spelade lite nintendo. Idag tog jag den nivån så jag inte klarade förra gången. Spelet heter toki tori eller nått sånt, i början var det illa lätt men nu så är det desto svårare. Har kommit till tredje och sedan femte nivån. Jag vet inte hur många nivåer det är, men det ser ut att vara fyra huvudnivåer och sedan nio eller tio nivåer på varje nivå. Men det kan finnas mer, det är ett pussel spel så det går inte på tid. Utan man skall med hjälp av lite färdigheter ta alla ägg så går man vidare till nästa nivå. Men har bryggor, teleport, kuber, dammsugare för att suga upp slemmisar med. Det är nog allt just nu tror jag att det är. Rätt roligt och tröttnar man så kan man starta på samma nivå igen, och man har ett vildcard som man kan ta till om man fastnar i en nivå. Sedan kan man gå tillbaks och göra nivån sedan och få tillbaka kortet för att använda igen på annan nivå. Rätt roligt att spela. Men klockan slog fyra och det var dags för stretch. På detta fick jag i mig lite middag med. Spanade på mumien ettan sedan tvåan med var rätt kassa ändå men lite skoj är det att blänga. Så mer då? Nä inte idag nu skall vi se om vi inte kan kamma hem stålarna nu på lotto idag. De dubblar vinsten så har jag 1000 så får jag 2000 har jag 1000000 så får jag 2000000 det skulle sitta gött det. Men det blir nog som vanligt igen skulle jag tro. Nä nog för idag ses imonn igen om ni har lust. Och imonn lägger jag upp min nya recept om ni vill spana in dem. Vi ses igen.

TRÄNING: Japp stretch idag igen då som valnigt på lördagar, och som vanligt var det segt idag igen. Men jag kommer lägga till cykel då kommer det gå bättre när jag är varm. Lite ont i nacken idag, ja ont men lite seg så där. Men jag glömde köra nacken idag. Det började när jag körde axellyftet, innan dess hade jag inte ont i nacken. Men kör jag nackstretch så skall det var lugnt.

NOVELL: Kass natt men ändå en bra dag för detta avsnitt. Kom igång med en och gjorde en till idag. Tävlingsnovellen körde jag på en gång idag, men det finns mer att göra på den. Men det blir fler gånger på den. Jo lite problem har jag fått, jag har gjort slut på 2000 ark papper. Och tonerkassetten räcker till 2000 ark så nu är det dags att köpa ny. Då går 800 igen och papper med har tagit sista bunten idag. Det är dyrt att skriva ut, och det går inte att lägga papperna upp och ner i en laser. Gör man det kladdar de på valsen så den blir kass. Det går bra i bläckstråle men inte i laser, och sabba min skrivare vill jag inte. Men nu kommer jag inte gå på igen förrän till onsdag igen. Skall klippa mig till tisdag då får jag nog ta mig ut och köpa en toner och papper. Skall nog köpa träningskläderna med den dag om jag får med mig allt hem? Vi får se hur jag gör. Men en rätt bra dag ändå, trotts kass natt.

Jaha då skall ni hålla tummarna så jag kan håva in stålarna tills idag, och det gör ni nog som vanligt det. Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: