tisdag 28 april 2009

Tisdag 28/4-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, somnade till två igår vilket är rätt bra när det gäller efter träning. Så var jag bara upp en enda gång till morgonen på dass annars sov jag hela tiden. Kom upp idag till tio, så jag fick 8 timmar inatt det var redigt länge sedan jag sov så länge. Jag kom upp när jag hörde snickaren i tappen, han smörjade fönster na (jag vill skriva fönstrerna men det är fel heter det fönster, han skulle smörja fönsterna idag heter det väl, nä troligen inte) 27,28 och 29 i denna månad. Så jag kom upp och drog in på toan och fixade till mig och just som jag kom ut så ringde han på. Så jag hade röjt köksfönstret så han började med det. Undertiden han smörjde så fixade jag frukosten. Sedan drog han och jag stack till stan, klockan var då nått runt tolv eller nått sånt. Jag såg inte på klockan men nått sånt Och jag skulle först till frisören men glömde det och hoppade på vagnen. Tog mig först till den stora kartan i femman för att se var stadion låg, och just bredvid denna låg Siba så jag drog in och köpte toner där 899 bagare gick där. Jag fick ta en extra 500 från kassaskåpet idag mina pengar räckte inte för att papperna kostade 350 istället för 250. Sedan drog jag till stadion och köpte byxor och tofflor eller vad det nu heter, får se om de gör så att det inte gör ont i foten. Det gick på 598 och jag tog ett stadium kort som man får bonus på om man köper där. Det var gratis så då tänkte jag ta ett, och det gjorde jag, fick ett konto på deras hemsida med idag när jag kom hem. Så sedan på vägen hem stack jag in och klippte mig sedan drog jag till ica. Hon hade inte växel så jag fick efter jag varit på ica gå till henne och betala. Så på detta när jag kom hem så fick jag i mig en mjukis, tog även fram lite kött ur frysen för middag idag. När jag åt kollade jag på mythbusters som jag spelade in i söndags. Så sedan fick jag i mig lunchen med och nu är jag här och bloggar. En bra dag idag, och när jag säger så på bloggen så går nått åt skogen, men hoppas att det inte gör det idag. Jo så var det en Lisa som skickade ett meddelande till min live sida men det gick inte att svara på det där. Hon hade stängt av den funktionen, så jag svarar här. Nä jag var inte vaken när du skrev det men jag är vaken nu, åtminstone till jag somnar ikväll, iallafall hoppas jag att jag gör det ikväll. Ha det och tack för meddelandet. 

TRÄNING: Ja bara stretch idag som jag inte gjorde idag innan maten men skall göra det nu efter bloggen. Jo jag blir illa seg i axlarna när jag kör dem, så när jag skall köra bröst efter så är det med nöd och näppe att jag orkar. Men jag har inte kört dem på ett bra tag är det tre månader? Tror det så det är att till att börja om från början nu.

NOVELL: Japp imonn då kan hoppas att jag får en bra natt inatt med så skall det vara lugnt. Så går fredagen bort denna vecka skall till morsan då. Men till lördag så kör jag igen.

Japp än så länge är dagen bra hoppas den fortsätter så och en bra natt på det skulle vara gott mos. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: