söndag 5 april 2009

Söndag 5/4-2009 20:00

DAG: Ja natt igen då tog nya tabletten igår när jag la mig, och den tog rätt bra så till tolv tiden somnade jag. Problemet är att den inte tar alls när jag går eller tränar, så det blir nog att köra gamla ändå. Vaknade till nio sedan till tio då grannen satte igång stereon, men den tystnade och jag somnade igen men till halv elva kom den igång igen och då var sömnen slut. Men rätt bra natt ändå. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till ett tiden då jag gick loss med dammsugaren. Efter detta så satt jag mig och läste ett par timmar fram till halv tre då jag gick i mig en mjukis. Sedan var det musik igen fram tills det var dags att köra igång med middagen. Tog idag karréer med ris och gräddsås till det var gott. Sedan lite musik fram tills lunchen som idag bestod av hamburgare med bröd. Så som vanligt på Merlin när jag åt, var klar till halv åtta då Merlin tog slut sedan var det musik igen fram tills nu när jag får ur mig bloggen. Japp så hoppas jag på vinst igen till lottot vi får se men det blir nog som vanligt skulle jag tro.

TRÄNING: Japp då kör jag på igen tills imonn, skall då lägga på armhävningar hemma. Så får vi se om axeln håller för det eller inte. Så blir det till näst nästa vecka att jag lägger till axlarna igen, men jag får gå på lugnt. Jag har en hantel hemma som är 5 kg tror det blir för tungt men skall testa vad jag orkar, så jag inte igen höjer axeln.

NOVELL: Har tänkt lite igår kväll när jag skulle somna på den novellen jag lämnade igår. Så lite har jag att lägga till men det är mycket att göra om på denna. Den var inget vidare alls om jag får säga så, men vi får se om jag kan få till den ändå.

Nä dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: