tisdag 14 april 2009

Tisdag 14/4-2009 20:01

DAG: Japp äntligen en bra natt var ett tag sedan nu, men det var för att jag tränade på dagen inte till kvällen. Jag tog tabletterna som jag brukar och somnade igår redan vid tolv tiden. Men så vaknade jag redan till fyra också dagen innan. Kom upp idag vid nio tiden då jag var inne på toan, men det gick inte att somna om igen så jag gick upp ur sängen tio igen. Så fick i mig frukosten och sedan runt elva så satte jag igång med novellerna. Var klar idag till tjugo över två idag då jag inmundigade en mjukis. Så skrev jag en inköpslista tills imonn efter novellerna skall jag iväg till ica. Så sedan lyssnade jag på musik fram till tre tiden då jag körde igång ugnen. Var tidigt idag och rätt hungrig med så jag tänkte köra igång tidigt. Var klar med maten till fyra tiden, idag hade jag revbenspjäll med pommes och gräddsås. Fick ett gäng av morsan när jag var där och jag var tvungen att ta dem idag. Nu hade jag inget emot detta om ni nu tror det, det var illa gott mos. Så inget att se på teven idag inget inspelat alls idag tomt. Så mer da? Jo jag fick kontakt via myspace med en gammal skol kompis. Han dågade mig på myspace och jag svarade igår. Spanade på hans space idag lite grann innan jag började med middagen. Är inte uppe på myspace alls idag hade blogg där med men det var ingen som läste den så jag la ner den. Samma är med facebook inget att ha för lilla mig. Men, men jag kör min blogg nu och på aftonbladet kan ni kommentera den om ni vill. Så mer? En bra dag idag än så länge iallafall.

TRÄNING: Japp känns inget i kroppen idag inte heller i axlarna som jag körde för första gången på en månad. Men å andra sidan så körde jag lätt på dem med. Så får vi se om axeln håller nu då, än så länge känns det okey. Så skall jag höja igen till torsdag då blir det hårt, armarna är inte så lätt att höja. Men jag skall köra högre ändå även om jag inte orkar riktigt jag måste annars kan jag aldrig höja upp. Vi får se hur det går med det, till torsdag.

NOVELL: Japp kom igång tidigt idag så jag hade skrivit ner andra då var klockan bara ett. Jag körde på tre idag så skall jag skriva ner den tredje imonn, har gjort första genomgången idag. Nja det är en jag arbetat på innan ett par gånger, men jag har ändå inte fått med allt. Men med tiden så skall det förhoppningsvis bli nått av det tillslut. Jag la till chaffisens story idag på “den röde mannen” det kan lätt konstateras att jag inte lagt ner nog på människorna men det skall jag lägg till nu. Långsmat blir det bättre, och vem vet en dag så kanske det blir bra till och med. Vi får se.

Jaha då är det igen dags att säga Tjingeling! :D: :P :D

Inga kommentarer: