söndag 26 april 2009

Söndag 26/4-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, somnade rätt bra i går kväll men vaknade ett antal gånger under natten. Och när klockan slog nio så satte grannen igång teven eller radion, men jag lyckades somna ändå. Detta händer inte ofta, och jag sov fram till tio då jag gick upp. Jag fick i mig frukosten och lite te, jag nöjer mig med en kopp nu mera så får jag bara i mig fyra sockerbitar per dag. Så på detta så dammsög jag och efter detta satte jag mig och spelade lite nintendo men orkade inte läge idag alls. Efter detta så lyssnade jag på musik fram tills det var dags för middagen. Hade nått kött, ja jag vet inte vad det var hade det i frysen sedan ett tag, men det var nog skinknått tror jag, med ris. När jag åt detta så blängde jag på kill bill det var nog det sämsta jag sett på ett bra tag. Allt gick i ultrarapid (ja samtalen det tog en timme mellan varje mening, så man nickade till och såg sedan upp och sa vad missade jag, svar inget alls) helt och håller menigslös på det hela taget. Jo så la jag upp nya recept idag två stycken nästan samma men ändå. Jo jag har kommit upp till uppdatering 99 nästa gång jag uppdaterar så kommer jag upp i 100 sedan starten 2006. Blir nog när jag lägger upp statistiken i slutet av månaden. Jo och så maliade jag en klasskompis idag. Inte mycket att skryta med men lite fick jag ändå gjort idag. Men det är min slöe dag så jag skall inte göra mer idag än jag gjorde idag. Nä nu är det dags att kamma hem stålarna så dubblas de om jag har vunnit. Att de inte ringt från svenskaspel betyder att jag inte vunnit nån stor vinst. Men 100000 är okey det med, så blir det 200000 också det är gott mos. Blir det samma nästa vecka men om jag inte har helt fel. Så ni har en vecka till att hålla tummarna. Näe dags att säga hej.

TRÄNING: Ja idag var det bara rygg stretchen som jag just nu kom på att jag inte har gjort. Får göra den nu efter bloggen. Så är det träning igen imonn då ja. Men det känns rätt bra ändå, jo jag skall ta en av axelövningarna som jag gör på torsdag till måndag. Det tar länger tid att göra torsdags träningen än måndag, så lägger jag över en övning så blir det jämt tror jag. Så skall jag iväg till tisdag efter klippet och köpa träningsbyxor och tofflor.

NOVELL: Japp då kör jag inte förrän till onsdag på denna punkt, men till tisdag skall jag ut och köpa toner, papper skall jag köpa imonn på vägen hem från apoteket. Tungt kommer det bli 2500 ark väger.

Nja nu kan jag bara hoppas att jag kan få lite stålar skulle sitta gött det. Men jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: