onsdag 29 april 2009

Onsdag 29/4-2009 20:01

DAG: Japp somnade rätt bra inatt med men sov inte så bra under natten. Vaknade ett antal gånger fram till tio då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan till halv tolv tiden så satte jag igång med novellen. Var klar lite innan halv tre, då jag fick i mig min mjukis. Så sedan vid tre tiden så drog jag till ica, skulle gjort det imonn men lika bra att göra idag. Köpte lite bröd och pålägg och peppar och lite till, varm idag var det med men ändå rätt gott ute. Så kom hem idag och jag gjorde stretchen idag två gånger för jag glömde igår. Så fixade maten och morsan ringde deras telefon är kass igen, men det var nått fel som skulle åtgärdas. Så kollade på underwold 1 och sedan under lunchen underwold 2 i brist på annat. Har idag haft problem med musen idag tappade kontakt med nätverket. Och det gick inte att felsöka heller för att den inte fungerade alls. Men det kom tillbaks igen och nu fungerar det som det skall. Varför det störts ibland bara kan jag inte svara på, hade det varit installationen som jag sa för ett tag sen så borde det väl vara fel hela tiden, eller. Men jag skall installera om det om det fortsätter att krångla. Japp mer då? Vinst idag skulle sitta gott det, så blir det dubbelt med, men det blir nog som vanligt skulle jag tro. Jo det är nån som söker på keywordspy på min domän, om det är någon som undrar vilka ord jag lagt in så har jag inte lagt in nått alls. Jag vet inte riktigt vad det är siten gör men sökt där gör nån varje månad. Skall kolla en dag var det är för site, men jag tror det är så man kan söka på sökord i en site vilka ord man lagt upp. Det är kanske nån som tycker att jag dyker upp ofta när det söker. Men som jag sa har jag inte lagt upp några ord alls. Däremot så la jag in mig för hand på google och live search om jag inte minns fel och det var illa svårt att få in det. Jag la upp hela siten hos dem. Och det tog ett år innan den kom in tror detta var nån gång mitten av 2007 som den kom med. Men några ord har jag inte lagt in, om det nu var det siten kollade.

TRÄNING: Japp då kör vi igen imonn, skall köra nya ryggövningen imonn för första gången. Så tog jag bort en övning till måndag så skall vi se om det går lite snabbare imonn.

NOVELL: Fick rätt bra start på dan idag trotts att jag vakande ett antal gånger under natten. Det var rätt mycket att göra på denna, och som jag gör nu så lägger jag på om människorna bara nu. Detta är den stora biten att lägga på det andra är små grejor att lägga till. Det tog tid idag så jag hann inte mer än att skriva ner det idag skall lägga till det i dokument till lördag. Fan vet det kanske blir nått ändå tillslut, den som lever får se.

Näe dags att kamma hem stålarna igen då ja, skulle sitta gott med en vinst. Jag säger som jag brukar säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: