torsdag 18 oktober 2018

Torsdag 18/10-2018 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt. Sov 51 rem inatt och kom ur sängen till 10:50 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Har spelat lite men bra korta stunder idag på LineWay som jag redan har klarat men kör igen. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Men innan detta så fick jag ett samtal från en sköterska. Så kom hem och gick igång med middagen men innan detta så gjorde jag övningarna och sedan gick jag igång med middagen hade idag köttbullar som jag steket från djupfrysta och mos gott mos brukar ha ketchup men jag tror jag går över till salt jag hade det innan och det är jävligt gott med salt på. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Imonn skall jag köpa spelet så hoppas jag att pengarna räcker sedan men jag får inte köpa nått mer än det jag måste ha så räcker de nog. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde allt idag nä inte magen får vänta med den ett tag. Jag har haft ont ja jag har det ännu ont i nacken men på andra sidan jag brukar ha på höger sida men idag är det på vänster sida. Jag har stretchat ut det lite idag så jag hoppas att det är borta tills imonn. Så tänkte jag köra magen till nästa vecka så hoppas jag att ryggen håller. Men jag kör med 10 kilo sedan går jag upp om det går bra. Får vara försiktig med ryggen ett tag nu men jag hoppas att jag kan köra igen och då gå igång med magen sedan med. Men jag får nog köra ryggen övningarna en månad till innan jag vågar ge upp. Så hoppas jag att jag sover bättre så kan jag köra igång med stretchen igen snart hoppas jag.

ROMAN: Ja jag kör igen när jag sover igen jag kanske får ta lite mer av sömntabletterna och då hoppas jag att jag sover bättre sedan just nu gör de inte så mycket nytta. Får reda på till nästa vecka om det går eller inte.

TECKNING: Ja nu är det bara ett brev kvar och jag kommer inte göra mer nu jo jag skall göra övningarna till detta brevet sedan blir det nog inte mer på denna punkt. Men jag hoppas att jag kan köra mer på denna punkt nu om jag inte sover så kör jag hoppas jag.

MUSIK: Ja jag vann inte nått idag ja igår ser idag jag kolla tidigare och nä jag vann inte nått. Men får jag lite så kommer jag gå igång igen med denna punkt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: