tisdag 16 oktober 2018

Tisdag 16/10-2018 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag skulle upp idag och jag vaknade till sju låg sedan till 9 då jag kom ur sängen och fick fixat till mig och sedan kom de till 10:00 med en ny kyl och frys jag trodde att jag skulle få en begagnad men jag fick en ny som man kan ställa in från dörren. Så jag satte in 5 på kylen och snabbfrysning den kör snabbt i två timmar sedan går den ner till vanligt. Och –18 på frysen med snabbkylning i fyra timmar. Så sedan stack jag till ICA för att handla lite mat jag fick ju slänga allt jag hade i kylen och det var illa. Denna månaden måste jag leva illa snålt för jag har bara kvar 500 av mina buffert pengar då är det illa. Så men till fredag skall jag köpa nya spelet jag har pengar till det. Och så sedan får jag leva snålt för jag ligger massor back jag hoppas att det går. Så sedan kom jag hem till 11:10 tiden och fick idag i mig en macka med smör och pålägg mums. Smakade väldigt bra idag. Efter fyra dagar utan nått på. Så sedan har jag gjort övningarna och så satte jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag korv och stripes och såg en serie när jag åt. Så mer? Jo det var kass natt glömde säga det innan jag sov 27 rem inatt. Så mer? Jo jag fick med en påse med nått till kylen och jag vet inte vad det är drog ett mail om det idag. Jo frysen var mindre än den andra men jag tror att jag får plats med allt ändå det är lite djupare fack i denna men mindre. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag körde övningarna idag till två tiden tänkte går igång när jag har tid så slipper jag sedan. Imonn skall jag till sjukgymnasten till 15:00 så det kommer nog ta en månad till innan jag kan köra som innan. Men vi får se vad han säger imonn.

ROMAN: Ja tills imonn hoppas jag att jag sover så kör jag igen.

TECKNING: Ja inget brev idag heller när kommer det?

MUSIK: Ja till nio idag så har jag chans på lite pengar om de ringer är det över millen annars vet jag imonn när jag kollar mailen. Så kör jag igen här.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: