fredag 19 oktober 2018

Fredag 19/10-2018 19:43

DAG: Jaha vaknade tidigt idag redan till nio tiden låg sedan till 10:30 då jag kollade mobilen hur jag hade sovit och jag sov inatt en och en halvtimme så bra sömn. Fick i mig frukosten och så fick jag sedan vänta på att klockan skulle slå 11:30 så jag kunde ta mina tabletter. Men innan detta så förde jag över 500 och sedan så köpte jag nya spelet från Nintendos eshop. Så det var stort och tog en evighet att ladda ner. Men när det var nerladdat så körde jag ett tag, jag vet inte hur länge jag körde men jag körde inledningen sedan la jag av. Och det är okey roligt att spela. Så sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och när jag kom hem så kom jag på att jag skulle ha hämtat ett paket från apoteket så jag fick sticka ut igen och hämta det. Så sedan fick jag ett samtal försökte ringa morsan idag men det var upptaget så hon ringde sedan och så pratade vi lite. Hon har fått lunghinneinflammation men antibiotikan har gjort nytt och hon kommer hem tills imonn. Så mer? Jo jag spelade inte mer spel idag utan gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så hoppades jag att de skulle ringa till sju tiden men det gjorde de inte så ingen storvinst men kanske lite ser imonn om det gav nått. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör övningarna imonn så hoppas jag att jag kan köra stretchen sedan igen till nästa vecka. Jag skall se om jag kan köra magen med tyngd så kan jag sedan gå upp igen till nästa vecka och sedan köra mer igen tills jag är uppe på full tyngd igen. Och då går jag igång igen med allt hoppas jag för jag behöver gå igång med stretchen igen nu.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag igen tills imonn på denna punkt. Sov inatt så jag hoppas på detta imonn med.

TECKNING: Ja idag fick jag inte nått gjort på denna punkt. Men sover jag kasst inatt så hoppas jag att jag kan köra på denna punkt imonn.

MUSIK: Ja har jag vunnit idag så kör jag igen till nästa vecka hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: