tisdag 9 oktober 2018

Tisdag 9/10-2018 19:42

DAG: Jaha till natt och igår kunde jag inte somna som jag ville jag la mig och lyssnade på musik och sedan stängde jag musiken när jag brukar somna men inte inatt. Låg länge och tänkte då att inatt sover jag kasst men inte heller jag sov över två timmar inatt. Men jag kom inte ur sängen förrän till 11:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jo jag spelade lite Nintendo idag och det gick bra. Men annars gjorde jag inte nått på hela dagen. Så ringde morsan skall till henne till torsdag och fixa en grej sedan hem igen och till träningen. Så mer? Ja jag spelade Nintendo och det gick rätt okey till en punkt sedan gick det inte bra mer och jag la ner för dagen. Så vill jag inte sitta och spela för länge heller så jag får ont i ryggen med. Så jag laddade ner lite grejor till min webbläsare med skydd från kryptokapning är mycket nu av detta så jag laddade ner lite för att förhindra detta. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden idag hade idag kotletter med ris och pepparsås sista jag tog idag. Så mer? Jo jag såg en serie när jag åt och lite till. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så pillade jag med datorn så jag blev sen med övningarna kör till sex men idag var klockan nästa sju innan jag gick igång. Så mer? Ja det kan bli vinst idag med till nio tiden så hoppas jag att de ringer sedan så jag vann lite annars ser jag detta imonn när jag kollar mailen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag körde övningarna idag även om jag var sen så körde jag dem och jag tror att det hjälper nu känns mycket bättre nu än innan men då försöker jag undvika att kröka på ryggen med.

ROMAN: Ja idag hade jag inte lust att köra men jag hoppas att jag sover mer bra så kör jag igen sedan.

TECKNING: Ja kör till söndag så hoppas jag att jag sover bra igen så kör jag. Men problemet är att jag inte vet varför jag sover eller inte det är ett lotteri hur det går. Men jag kanske kan komma på vad det är och då sover jag bättre sedan om jag inte måste byta tabletter igen.

MUSIK: Ja vinner jag idag så kör jag igen till nästa vecka igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: