onsdag 17 oktober 2018

Onsdag 17/10-2018 19:49

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt inatt sov nästan två timmar inatt men som vanligt har jag ingen aning om vad som gjorde detta. Så kom ur sängen till 11:30 idag fick i mig frukosten och så tabletterna. Så sedan väntade jag tills klockan slog 14:30 då stack jag till sjukgymnasten och så hem igen. Det är bara att köra som innan ett par tre fyra veckor till så är det över och jag kan köra som vanligt igen. Men jag kommer köra magen till nästa vecka igen med låg tyngd så ser jag om det håller eller inte. Så mer? Jo jag stack hem och så satte jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en serie idag igen. Såg igår att en ny har kommit igång igen skall se efter jag har sett denna jag håller på med. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe idag efter middagen. Jo jag gjorde övningarna innan jag stack till sjukgymnasten idag. Så mer? Jo lite till men nere på teckning. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag körde övningarna idag innan jag stack till sjukgymnasten idag.

ROMAN: Ja idag hade jag kunna köra även om jag var trött idag trotts att jag sov bra inatt. Men så skulle jag till sjukgymnasten så jag hoppade det idag.

TECKNING: Ja nya brevet kom idag men det är inte nått jag kommer göra jag har inte pengar att köpa så jag hoppar detta med och sista med för jag har inga pengar att göra av med. Jag lyssnade på CDn idag och  jag kommer inte göra nått på sista heller bara läsa det.

MUSIK: Ja jag har chans idag på lite pengar ser imonn om jag vann nått mer om detta då.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: