tisdag 30 oktober 2018

Tisdag 30/10-2018 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag fick inte nått gjort idag jag gick igång men sedan la jag ner. Så jag spelade starlink idag en timme sedan gjorde jag inte nått på hela dan idag. Jo jag har fått nya Winzip 23 och det betalade jag in till den 25/6-2018 men jag såg nu att inga pengar hade dragits jag maila om det idag får se vad de säger om det. Så till tre tiden gick jag igång med middagen. Men innan detta så körde jag övningarna jag var klar till tre. Hade idag fläsk och löksås och mos gott mos. Såg två serier när jag åt idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen med. Så mer? Jo jag såg just nu att jag hade betalat för uppdragering till Winzip 23 betalningen gick till den 26-06-2018 så jag dånga ett mail om detta nu. Så mer? Jo jag kan vinna idag ni ser det tills imonn om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag får nya nä mer tabletter så jag kan sova bättre för då går jag igång med stretch igen till nästa vecka hoppas jag.

ROMAN: Ja om jag får svar snart så kanske jag kan ta mer tabletter och sova bättre igen. Jag hoppas jag får svar tills imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag så hoppas jag att jag sover så kör jag igen en sista gång.

MUSIK: Ja jag kör igen om jag vinner idag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: