fredag 12 oktober 2018

Fredag 12/10-2018 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade till 11:00 tiden fick i mig frukosten men jag upptäckte idag att smöret var löst och att hela kylen hade dött. Så jag ringde men han sa kolla detta och sedan ringde jag igen och den är kass så jag får ny till måndag igen. Så tvättade jag idag med till tolv var jag nere med tvätten och sedan upp igen. Och så ringde jag igen till fastigheten och sa att den var kass så sa han att de kommer till måndag med ny. Så jag fick slänga allt nästan jag fick lite kvar som inte behövde kyla som jag inte slängde. Så sedan så tvättade jag och så satte jag igång med middagen. Men jag glömde att jag inte hade något att steka i. Men det gick att steka utan nått det blev okey. Så jag hade kotletter med stripes och såg en ny serie idag ja det är en gammal men den kom igång idag igen. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så glodde jag lite på Youtube idag. Mer? Nä inget mer idag en kass natt och en kass dag. Kommer igen tills imonn.

TRÄNING: Ja imonn skall jag köra övningarna igen har haft lite ont idag efter igår men jag hoppas att jag är bättre till måndag igen så kanske jag sätter igång med magen igen. Men det beror på hur jag känner imonn och sedan till måndag. Finns risk att jag har tappat allt jag byggde upp nu och måste starta från början igen. Men vi får se tills imonn.

ROMAN: Ja inget idag heller kanske tills imonn om jag sover.

TECKNING: Ja till söndag om jag sover vill säga.

MUSIK: Ja idag är det en nä tre chanser till 19:00 men ingen storvinst för de har inte ringt idag. Sedan är det en chans till till nio får se om det ger nått idag eller så ser jag det tills imonn. Och då kanske jag kan köra här igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: