tisdag 23 oktober 2018

Tisdag 23/10-2018 19:59

DAG: Jaha till natt igen då ja och en riktigt bra natt inatt jag kan inte komma ihåg när jag sov bra efter träningen sist tror inte detta har hänt någonsin. Men inatt sov jag över två timmar rem. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så tabletterna. Så sedan till ett tiden gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:50 men jag spelade lite spel med idag. Jag spelade klart spelet jag köpte i söndags eller när det nu var jag kom till nivå 8 och så var det klart sedan. Så sedan till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter detta och så till sex tiden gjorde jag övningarna. Så mer? En bra dag idag och som vanligt börjar den med bra natt. Så mer? Jag hoppas att jag sover bra tills imonn med jag hoppas att jag kan göra samma sak som igår idag och sova bra sedan men det återstår att se imonn.

TRÄNING: Ja jag körde övningarna idag och jag hoppas att jag kan köra magen till nästa vecka igen.

ROMAN: Ja det går bra just nu att köra så jag hoppas att jag får mer dagar med bra sömn fram över med. Kom på något bra idag som är bra att ha med till sedan.

TECKNING: Ja jag kör igen till söndag om jag inte sover kasst innan detta.

MUSIK: Ja kör om jag vinner idag eller imonn och sedan är det på torsdag fredag lördag söndag så denna veckan har jag chans att vinna alla dagar utom måndag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: