fredag 26 oktober 2018

Fredag 26/10-2018 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt sov runt 32 rem och kom ur sängen till 11:30 fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått. Jo jag gick igång med tvätten till 12:00 jag fick in den och sedan upp igen. Så sedan till 12:45 stack jag ner och fick upp den på tork och så stack jag till apoteket och sedan ICA för lite mat och kaffe men kaffet var slut. Hur fan kan man ha inget kaffe? Skandal. Så jag köpte det jag fick och sedan hem igen. Så till fyra så stack jag ner och fick upp tvätten och så satte jag igång med middagen. Hade idag korv och pommes och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med ett spel som jag spelade lite sedan la jag mig ett tag. Så mer? Jo det är spel idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite ser imonn om det gav nått. Så mer? Jo jag skall gå igång med att smörja mig först tio dagar med fett sedan med psoriasis salva i fyra veckor. Har blivit värre nu av någon anledning. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja ingen övning idag men imonn skall jag köra igen sedan är det uppehåll igen till söndag så kör jag på måndag igen. Jag får se om jag kör stretchen imonn om jag sover så kan jag köra.

ROMAN: Ja jag kör igen när jag sover när nu detta blir snart hoppas jag.

TECKNING: Ja jag skall köra till söndag igen sedan är det bara ett brev kvar och så är kursen slut. Och kan jag teckna nu då? Nä jag har inte gjort tillräckligt mycket så jag måste sova och sedan köra igen. Nä sover jag så kör jag roman men om jag inte sover så skall jag köra igen om jag inte är för trött.

MUSIK: Ja vinst idag så kör jag igen på denna punkt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: