lördag 27 oktober 2018

Lördag 27/10-2018 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt trotts att jag var uppe på toan tre fyra gånger så sov jag över en timme och en halv inatt. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag. Gick igång vid 12:30 tiden och körde fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla kaffe jag fick inte det igår och då fick jag inte heller rabatten på 8% för jag måste köpa över 300 och då köpte jag igår för 145 och idag för 210 så jag fick ingen rabatt alls denna gången. Så sedan hem och jag tänkte gå igång med stretchen idag men fastnade vid datorn och skippade det och gjorde övningarna i stället. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes hade tänkt att ha fläsk men ändrade mig idag eftersom jag var rätt sen så gjorde jag det som gick snabbast. Så såg en serie när jag åt och sedan en till som är ny bodyguard såg första avsnittet idag. Så mer? Jo efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite spel idag på datorn. Så mer? Ja jag kan ha vunnit lite idag kan ligga på 900000 eller på 300000 eller inte på nått om jag har otur ser det idag när jag kollar mailen så ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag tänkte köra idag men så fastnade jag vid datorn och tiden gick så jag la ner men jag gjorde övningarna i alla fall.

ROMAN: Ja jag körde idag och det gick bra jag har kommit på mycket just nu och det går bra. Men det hade varit bättre om jag hade fått sova hela tiden. Och jag fick inte om jag fick ta mer tabletter heller tar sin tid. Men vi får se till nästa vecka.

TECKNING: Ja har en övning tills imonn sedan är det slut jag har ett brev till att läsa men där kommer inga övningar mer. Sedan stänger jag denna punkt om jag inte tecknar mer sedan vilket jag hoppas att jag gör annars lär jag mig aldrig.

MUSIK: Ja om det är vinst så kör jag igen på denna punkt till nästa vecka igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: