måndag 29 oktober 2018

Måndag 29/10-2018 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov 48 minuter rem inatt och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång idag men romanen till 13:30 tiden. Så körde den idag fram till 14:30 tiden då jag la ner för dagen. Jag var trött men jag kände ändå för att köra idag och det gick bra idag. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Körde övningarna idag och sedan fick jag i mig middagen. Så såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Mini blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja idag körde jag magen med tio på tyngd och det gick utmärkt så jag tror att det värsta är över nu. Men jag skall köra övningarna i tre fyra veckor till så är jag säker på att det är över. Så hoppas jag att jag kan köra stretchen sedan med men då måste jag sova bättre med. Så jag hoppas att hon säger att jag kan ta fler tabletter snart.

ROMAN: Ja kom igång sent idag men jag gick igång i alla fall och det gick bra idag. Trotts att jag inte sov bra så kunde jag köra i alla fall.

TECKNING: Ja jag skall köra dagar då jag inte kör romanen men just nu går det bra så jag får se när jag kör igen.

MUSIK: Ja jag ser om jag vinner denna vecka då?

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: